Falsterbo DAG 3

FALSTERBO DAG 3
 

Idag tänkte vi att vi inte skulle gå på Falsterbo så vi åkte till Tomelilla! Vi skulle åka till Leklandet i Tomelilla. Hittade inte riktigt vägen så mormor frågade en gammal tant som gick längs vägen. Hon såg ut som att hon var ca: 90 år haha xD
Och hon pratade och pratade och pratade, heeellllaaa tiden. Och hon berättade att hennes son var över 50 år och han var "le" (dum) han har en skruv lös, (sa hon). Och hon berättade oxå att han var så dum för hon skulle åka och handla men han vägrade att skjutsa henne och han bodde i hennes hus. - så nu, nu för jag gå här till affären och handla fast att jag är 87 år! (det var flera km till affären) hahaha. Hon var jätterolig! Hon skulle ringa till socialen och säga att han (hennes som) inte fick vara i hennes hus. HAHAHAHAHAHA, mormor sa att hon skulle gå hem då, men hon skulle minnsan inte gå hem förrens hon hade handlat. Mormor sa oxå att han nog kommer och hämtar upp dig men då sa hon: nähhä du! han är så le så det gör han inte! 
HAHAHAHAHAHAHAHA
 
 
men tillslut berätttade hon hur vi skulle åka (det gjorde hon 58 000000000)
när vi kom fram såg vi att dom hade byggt om allt till ett vattenland ist + att det var svindyrt att bara gå in där :/ så vi sket i det och åkte till ystad där jag fick en bikini och så köpte vi en tröja till Lucas.
 
Hade haft jättekul då med! :))
 
 
(snart kommer DAG 4!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0