Rundvisning

Imorgon kommer en film/videoblogg där vi visar er runt Stall Lersäter!

Tävlingen igår på KRK

Först hoppade jag lagklassen, då gick det så här: Jag var felfri!! Det kändes superbra, hon var lite pigg men jag hade kontroll iaf :P Vi gick till omhoppning o jag var även felfri där! :) Vi blev tyvärr inte placerade men jag är jättenöjd med mina rundor. Sen fick vi vänta i ca 3h o 30min:(( astråkigt. I L:Bn gick det åt helvete, det är barar o glömma o tänka på vad jag/vi gjorde för fel o försöka att träna på det o förbättra det till nästa gång. Det jag ska börja med är att byta bett, till gags. Hoppas att det funkar bättre då!! Här kmr lite bilder:

Hemma hos Emma

Hejhej! Sitter hemma hos Emma, sov över en natt till efter tävlingen :p
Idag ska jag hoppa med Peppi samtidigt som Emma rider Magic. Sen ska hon vara hos mig tror jag :p

Tävling på krk imorrn!! :D

Imorrn ska jag o tävla, Alexandra följer med o tar kort med sin fantastiska kamera vid namn Nikke nikon c: Då blir det skoj! Jag ska hoppa DIV III o en L:B. Får se hur det går:) Jag är faktist inte alls nervös, ganska van vid tävling o sånt!! Vet i början hur nervös jag var, trodde att jag skulle spy. Men, men man blir van!! Nu ska vi nog snart lägga oss så vi orkar med allt imorrn! Här kmr lite bilder:
//Emma

Hoppträning

Hopptränade idag :D Gick jättebra, vi hoppade 1 m bana som ingenting. Taggatagga Lilla Edet nästa helg, Emma ska med då. LC + Sveland Cup!
//Alexandra

Om mig Emma

Hej jag heter Emma och är 12 år. Bor i Kil på o står uppstallad i Alexandras stall. Äger 2 st hästar.
Ena hästen heter Silka och är ett sto f-98 på höjden 130 cm. Tävlar upp till ca: L:B hoppning på henne. Hon är en för pigg (ibland..) liten tjej som älskar att rida ut tsm med Alexandras o hennes ponnysar o att HOPPA!! Tror på sig själv lite för mkt (ibland..)

Andra hästen heter Poseidon V (5) och är en valack f-08 på höjden ca: 146 cm. han är ej slutmätt ännu.
Han är en häst som VILL jobba, så fort man kortar upp tyglarna så kröker på nacken! Han är inte inhoppad än.
/Emma

Om mig Alexandra

Hej jag heter Alexandra och är 13 år. Bor i Kil på en gård. Äger 2 st hästar.
Ena hästen heter Black Magic Woman och är ett sto f-99 på höjden 137,5 cm. Tävlar upp till LA hoppning på henne. Hon är en för pigg (ibland..) dam som har humör och vilja! Ganska osäker på sig själv, vilket kan förklara varför vi fått så mycket bakslag, men nu är vi på topp igen!
Förra året.

Andra hästen heter Chili Pepper och är en valack f-04 på höjden 140 cm. Slutmätt iår som C-ponny.
Jättevälriden häst med kapacitet att nå höga klasser i dressyr! Tävlat några träningstävlingar i hoppning med han, upp till 70 cm. Tränar på 80-90 cm banor. (Dock inte i nuläget)
Just nu är han ute på annons, våran kemi fungerar inte ihop :/ Så om rätt ägare dyker upp blir jag bara glad!
Förra sommaren!
/Alexandra

Välkommen

Välkommen till våran nya blogg!!

Välkommen till min nya blogg!







RSS 2.0