Inför imorgon.

Idag red jag Magic lite snabbt, eller ja red i en timme men skulle bara hoppa lite men det blev mer haha. .
 
Iaf så kändes det superbra! Hoppade en låg bana och för första gången kändes det LÄTT, trots att hinderna låg på 70, asså det spelar ingen roll hur högt det är. Höjden är inga problem, det är liksom jag och hon. 
 
Så jag är astaggad inför imorgon, nu ska vi runt FELFRITT. Jag ska rida och tänka på allt dedär höger och vänster. Ska sänka händerna, jag ska, annars går det inte. 
 
Jag startar iaf som nummer 10 i LB+5, vilket är superbra, då ser man vilka vägar de andra tar m.m. I LA:n dock så startar jag nummer 2, usch. Får alltså gå in banan först ändå eftersom det ska va 2 inne på banan. Aja, i LA:n är jag inte ute för att vinna, bara få nollan så är jag ÖVERLYCKLIG. 
 
Älskar bilden <3

HAHA så sant!

 
 
HAHAHA denna sista stämmer så braaaa ;D

Mamma red Poseidon

 
 
 
 
 
 
idag red mamma Poseidon när jag tävlade (efter det) Mamma red cavaletti med 2 bommar och det gick jättebra sa hon! Mamma red i 20 min. idag travade hon bara för hon får inte galoppera för mig, hehe. Men det gick bra iallafall :)
 

Titta på film!

Nu ska jag gå och titta på film! :D

Tävlingen!

Har haft dålig uppdatering idag men nu ska jag blogga lite om tävlingen idag!
Final i Dinastilen (L:C+5)
 
felfri, men hon var VÄLDIGT pigg. Hon drog inte så mycket men hon var pigg. Asdåliga stilpoäng men dom skiter jag i. Det var jättemånga som klagade på att domarna dömde hårt men jaja. På protokollet stog det :

att jag ska stå i lättsits men jag kan inte det på Silka då skulle jag aldrig få tillbaka henne. Innan mig red 2 ganska lugna ponnysar så jag fick även "stå i lättsist och minska tempot en aning" -.- det går inte men får väl försöka. Men jag är nöjd iaf!

L:B

felfri i fas 1 men i kil har jag ALLTID världens otur! Förra året (eller förrförra) så kom jag 2:a med 1 hundra del! 1 hundra del!!! det var surt! men jag rev SISTA dumma hindret! annars hade segern varit min! men jag är JÄTTENÖJD iaf! Jag kan inte alltid vinna så jag är nöjd!

 

Nu sitter jag hos mormor och morfar och äter godis och chips och allt gott! imorrn ska vi och titta på tävlingen i kil :) b.la på Alexandra <3 hoppas verkligen att det går bra för henne! HOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS!!!!!!!!

Ska göra en film oxå men den kommer nog imorrn för jag har inte filmerna här :( men den kommer! :D

 

 

 


Turkost imorgon med?

Funderar om jag ska det turkosa settet imorgon med? Det var dösnyyggt på Magic, och kommer bli ännu snyggare med mitt svarta swarovski till. Mums!
Förlåt för min sits :(

Mot stallet

Nu har jag precis kommit hem från Karlstad, eller vi åkte till Mauds Sadelmakeri i Grums först. Där köpte vi ett svart swarovskipannband (med stora stenar :DDD), HV Polo handskar (vi bytte med de andra) och HV Polo strumpor. Tack mamma! <3
 
Snart ska jag sticka till stallet. Ska rida idag och känna att jag kan släppa (inte så men ) mot hinderna, måste få in det där flytet. Inte sitta och ta tillbaka och sen driva osv osv, då blir hon sur. 
Kommer bli döfint på Magic <'3 

Bild ifrån Kil

Här är en bild ifrån Kil ! 

Goodmorning ;D

Hej, nu har jag nyss vaknat. 
 
Idag ska jag åka och byta mina handskar, mina Kingsland är ju borta.. 
 
Sen ska jag gå eller rida Magic... Blir att duscha henne och packa inför imorgon. Vet dock inte vilken outfit jag ska ha, kanske det glittriga HV Polo schabraket? ;)

 
 
 
 

Ursäkta

Ursäkta för den sämsta uppdateringen.. 
Tävlingen idag gick sämst, mitt fel, igen. 
 
Magic sköter sig, men inte jag. Snacka om att jag är så besviken på mig själv att jag vill bara ge mig själv en örfil. ALLTID är det jag som ska förstöra det. ALLTID går det bra för alla andra, men ALDRIG för mig. Ni kan aldrig förstå det som jag upplever det.. 
 
Aja, tagga om tävling på söndag, då ska jag RIDA tills benen hänger som spaghetti. 

Fyrhjuling

Nu blir det att köra fyrhjuling, sen duscha och tvätta en smutsig häst ;)
Det här spelet har vi spelat hela dan typ xD Det är askul, prova ;D Bra tidsfördriv!
http://www.winterrowd.com/bubblewrap/

Visste du att...

.. Spooks har tillverkat sin egen ridstövel och ett schabrak?
Kostar 475:- på spooks.se
De finns HÄR för 3750 :-

Go for gold


Union jack outfit


Godmorgon :))

Godmorgon alla! :D
 
Vi har nyss vaknat och ska strax äta frukost. Vid halv 1 ska vi gå och ta in Magic och tvätta henne osv. 

Kolla :D

http://www.youtube.com/watch?v=Wz1W_omigwg

Film ;D

 

Dagens ridpass Poseidon

Det var ganska längesen jag red honom men nu äntligen kunde jag göra det! Mamma longerade honom en LITEN stund först och sen red jag. Skrittade och travade över en bom :) Han hade sånn framåtbjudning så jag bestämde mig för att galoppera. Han kickade mycket i början men nä jag lutade mig bakåt ganska mycket så gick det jättebra! Jag är jättenöjd med ridpasset idag för jag har ju inte ridit honom på länge. Snart ska vi väl börja hoppa in honom!

Väder för imorgon ;D

Nu sitter vi här hehe och väntar på Mcdonalds mat, nyttigt! 
 
Men jag har varit i stallet och smörjt grejjerna inför imorgon. Tvättar henne imorgon för det börjar 15.00.
Verkar bli bra väder iaf inför imorgon (y)

Mot stallet

Nu ska jag till stallet för att smörja ;D

snart mot stallet...

nu ska jag nog snart till stallet!

Ridit ut med Elin

Har ju ridit ut med Elin idag och det gick jättebra! Vi red vid humletorp ganska länge och sen red vi till fryken och "badade" med hästarna. Silka tyckte att det var jättekul :) vi gick ut jättelångt och sen galopperade full fart tillbaka, då var jag blött sen xD Men sen red vi tillbaka till stallet och så gjorde jag iordning Silka och så. Men nu snart ska jag och rida Poseidon.

Bilder från igår

Här kommer bara några bilder från igår när vi gick i skogen strax innan vi åkte.. :/
Amanda och Domino ;)

Kil

Imorgon ska jag ju tävla i Kil. Får träffa Peppsan då också <3
 
Blir att tävla miniderbyt med bank och pullmangrav, haha ska bli skitkul. Ska VINNA har jag bestämt, det går ju bara i LC så vi får rejjsa runt lite, haha :P

Ut

Nu ska jag ut mot Magic och hälsa på henne lite <3 

Hopplägret del 2

TISDAG

Vaknade 7, cyklade upp med Felicia till stallet och gav hästarna mat. Va väldigt trött, på tillbaka vägen såg vi en ÄLG O.o 
Den stod typ 10 meter ifrån oss ;O den var jättestor. Hann inte ens bli rädd :o
 
Men första ridpasset började 9 och då var det markarbete. Denna gång var det ute. Magic gick rätt bra, Eva sa att jag skulle ställa henne lite utåt för att få med bakbenen också. Och när hon kastar med huvudet ska jag bara driva framåt och ha stilla handen för hon vet att jag slutar ''grejja'' då när hon kastar med huvudet. Men hon gick väldigt fint på slutet :D
Suriiis x)
 
På eftermiddagen var det hoppning. Det var också ute ;) Mitt i hoppträningen började det SPÖREGNA, lagomt blöt blev man. Men tillslut så slutade det regna. Vi tränade på att få rätt galoppsprång med en linje. Typ hon sa att vi skulle rida på 8 galoppsprång en gång (för C-ponny) och en annan gång 9. Magic reagerade lite på underlaget (det blev blött när det regnade) och surade ihop men hon vägrade inte. Bra det ;)
Hon tittar ut, hehe. 

Film på Emma och Silka från Fryksdalen

 

Klocka

Sett denna klockan från HV Polo? 
Den är väl snygg oså och om jag någonsin skulle ha klocka när jag rider, skulle det var denna i blå :D
KLOCKA GUMMI DAM HV POLO
KLOCKA GUMMI DAM HV POLO

Film

Denna filmen gjorde jag i oktober men väljer att lägga upp den igen!
Blev riktigt nöjd med denna filmen. 
 
 

Godmorgon!

Bäst ni är dåå!!
Bra statistik redan nu!
 
Har vaknat för ganska länge sen men har arbetat med Emmas film från fryksdalen hela morgonen, den är strax klar så då får ni den!
 
Idag sover Emma här ju, ska bara tvätta henne och gå med henne lite idag. Känns tomt att bara ha en häst.. Har ju inte haft det på över 2 år nu.. Men hela sommaren ska vi leta häst, har redan hittat en som jag kanske ska provrida ;)
Saknar dig <3 Träffar honom imorgon menmen. 

Nu ska jag och äta frukost

Nu ska jag äta frukost. Får blogga mer sen. Film från tävlingen i frykdalens kommer ikväll :)))

120 unika

Igår hade vi 120 unika läsare! det är bra :)

Rida ut med Elin

Snart ska jag rida ut med Elin! Det blir nog inte så långt tror jag. Får se!

Sista ridpasset.

 
Nu skiter jag i om det ser fult ut när jag rider. I dont care. 

Hopplägret del 1

Har ju vart på hoppläger i 3 dagar nu. Är jättetrött. Ska skriva om varje dag i delar ;)
 
MÅNDAG

Vi samlades vid 11, sen red första gruppen kl 12. Men red i andra gruppen så red ungefär 12.45. Då var det markarbete. Gick helt okej, hon var faktiskt väldigt mjuk i vissa delar. Hela lägret gick ut på att ha hästen rak och ha med bakbenen. 
 
Sen åt vi lunch och hade lite teori, då skrev vi på lappar vad vi hade för mål. :)
 
Andra passet var på eftermiddagen, då var det hoppning. Vi fick ha inne i ridhuset (markarbetet var där också) eftersom det spöregnade. 
 
Men det gick bra, hon var framåt och så.
 
På kvällen så la vi oss 1 (vi skulle upp 7 c: heh), men då gick larmet i anläggningen! Men en hade en kod som hon slog in så det slutade. Somnade ungefär vid 2 tror jag, kunde inte sova.. Men så gick larmet en gång till vid 3, 5, och vid 6 TJÖT det som bara den. Haha, så sov ungefär 4 timmar kanske?
 
 

Peppi

Ja, då är man en häst mindre.. 
Detta är skitjobbigt så kommer nog inte blogga mer än detta ikväll.. Usch. 
 
Han är iaf hemmastadd där han ska bo i framtiden, lillgubben ♥ Han var så fin idag när jag red honom, för sista gången. Det känns hemskt att säga så, men tyvärr är det sant. 
 
Men som tur är (!!!) får jag ju se honom på fredag när jag ska tävla där. :DDDD Och på söndag innan han åker till sommarbete och stannar tills nån gång i augusti. 
 
Han är fortfarande min lilla kille som är rädd för allting ♥
I love u. 
Finisen ♥

Planer för imorgon

Imorgon på morgonen ska jag rida ut med Elin. Mamma är ledig så jag ska nog rida Poseidon oxå! :) På kvällen ska jag sova hos Alexandra för på fredag ska jag följa med henne på tävling :D På lördag följer nog hon med mig? får se! 

Dagens vill ha!

Den
eller
den
skulle inte vara fel på Silka
skulle inte heller vara fel
eller
de svarta!
så snyggt!
 
finns så himla mycket men här är lite iaf!

Hästar jag provridit

Detta inlägget har jag publicerat för ett halv år sen på en annan blogg men lägger upp det igen!
 
Den första häst jag provred var Mexx, som vi köpte. Han var en liten shettis valack på 5år. Vi sålde honom ca 1,5 år senare (tror jag?) och han lever fortfarande ;) Han bor på en ridlekis i Hammarö och trivs verkligen SUPERBRA! Vissa hästar kan bara inte ägas av en privatryttare, han var en sån häst, skulle ha uppmärksamhet, 100 barn runt sig, ja, han älskar att vara i centrum:)



Provred Domino också 2007. Han köpte vi såklart eftersom han bor här på Stall Lersäter.♥


Provred en annan B-ponny också innan vi köpte Domino. Det var en svart ridskoleponny som var hur  sur som helst! Den var väldigt seg också, men om man la till spöet så bockade den. Inte lätt för mig som 8-åring ha en sån häst?!

Sen provred jag en B-ponny år 2008 som jag hittade på Hästnet. Ett welshsto. Kan ni gissa vem det var? Jo, saknade Simberg Singoalla.... Jag var kär i henne. Ja, ska berätta om våran historia nån dag! Henne köpte vi såklart. 



I juni 2010 åkte vi till Vallentuna (Stockholm) och provred en irländar C-ponny. Han var så fin!:D Tyvärr gick han  inte igenom veterniärbesiktningen.. Han hade så allvarligt så jag tror dom fick ta bort han :(


 
Juli 2010 var det dags att provrida massa ponnys igen. Denna gång var det C-ponnyernas tur. Vi bodde på hotell i Enköping och åkte runt och provred 3 ponnys. 

Första var en ponny vid namn Sir Grange, irländare -99. Nej, verkligen inte en ponny för mig. Visst var han lydig men väldigt stor + han inte var igång.

Andra var en häst som hette Ladde. Eller han kallades för det iallafall. Han var HUR stark som helst. Knappt jag klarade av att hålla honom. Han levde upp till sitt namn, laddad, ladde. Han hoppade jättefint annars!


 
Några klipp av provridninge, hoppar dock bara små kryss med honom. Men visst var han snygg?;o

Och den tredje var självaste Black Magic Woman som ni känner igen ;) Direkt när jag satt upp kände jag att denna hästen ville jag ha.
 
I maj 2011 var jag också provred en ponny, en B faktiskt. Welshvalack -05. Amanda skulle ha den men det blev nått missförstånd med ägarna eller nått. -.-

Han var ganska seg men hoppade fint. Han är även Sarjas helbror! Lite kul hade det varit om vi köpt honom.

 

Den senaste provridning var när jag provred Chilipepper ♥
 

En till film

Här är en film som Amelia (jumpsstarss.devote.com) har gjort till mig!
 
 
Tack! Jättejättefin! :D
 
(filmen från frykdalens RS kommer snart tror jag!)

Filmen

Yeeesss, jag klarade det! xDDDD Hahahaha första gången som jag gör en film,  lägger upp den på youtube och sen här! 
 
 
Här är den iaf! Hoppas att ni gillar den. Jag hittade faktist ganska bra effekter! :D

61 %

61 % kvar! snabbare tack! 

Film kommer snart!


Vinnaren av failbild tävlingen är....

































......................................................................................................................................................................
Elsa Nordlind! med denna bilden:
Grattis!
Och vinnaren av sommarbildstävlingen är.......................................................................................................






































Frida Michelsen! Med denna bilden:
Grattis!

Skaffa ett liv

Hanna på Ponniebruden: skaffa liv! du härmar oss HEEEELLLLLLAAAAAAA tiden. Nu har hon härmat mig (Alexandra) med detta http://ponniebruden.blogg.se/2012/june/visste-du-att.html#comment visste du att....
Hon härmade oss med utmaningar då hon hade bloggen teeamberg http://teeamberg.blogg.se/2012/june/utmaningarna.html#comment det börjar bli riktigt jobbit. Så vi ber dig än en gång! SLUTA HÄRMAS!!!!!! FATTAR DU????!!!!!!!!!

En kompis

Det kommer en kompis till mig snart så min uppdatering kommer inte vara på topp!

Träningen igår

Heej!
Kunde inte blogga något igår för det åskade och så hade jag ju såklart inget batteri -.- Men nu kan jag blogga! Träninge nigår gick superbra! Hoppade ingen bana utan mycket serier så att hon verkligen fick hoppa upp sig. Hon var inte alls pigg men inte trög heller. (film kommer) Jag lovar att jag ska göra en film men jag kan typ inge tom datorer och jag har inte windows 7 så därför har jag inte det nya windows live movie maker så då blir det inte lika bra. Men ni får nöja er med en kort liten ful film! Jag vet inte vilken låt jag ska ha -.- förslag? vore snällt! :) Men jag är jättejättenöjd med träningen ;D

^^

 
 
"I feel the wind, I hear the birds, I ride my horse as I sing words
I see the grass, I feel the leather, I ride my horse upon the heather
I taste the dust, I see the heat, I ride my horse to his own beat
I feel the joy, I taste the fun, I ride my horse into the yellow sun
I feel free, I feel strong, this is my life and this is my song"
 

Stövlar

Verkar som HV Polo och Kingsland fått lite inspiration från Hunter stövlarna. 
HV Polo
Kingsland
Hunter
 
De är sjukt lika Hunter stövlarna. 

Glass!

 
Nu sak jag äta glass! calippo shots, mmmmm

Förut

Förut var jag ute på studsmattan. Gjorde inte så mycket låg där. Såbörjad edet dugga lite så jag gick och hämtade posten. Jag la in den och gick tillbaka. Då..... börjar det spöregna, det öser ner. Så nu är jag lagomt blöt.Sitter och värmer mig nu i min nya mjukisdress. Stackars hästarna, och dom har inget täcke.... :'( Hoppas att dom överlever en masssssssaaaaaaa regn. Nu ska det bara torka upp tills 7 ikväll....

Rik ?

Är du rik och har 600.000 i plånboken kan du ju titta på denna hästen ;)
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=624018
Drömhäst ! <3
Ponny för dom högsta klasserna. Hästar säljes

Vill ha

Har ni sett skorna från KIngsland?
 
 
Riktigt snygga, eller hur? Skulle gärna vilja ha ett par. Helst dom svarta ↑ Vilka tycker ni är bäst/finaste? Det räcker med en siffra (; alla är väldigt snygga men jag gillar inte dom blåa så mycket fakitist. 

Nästa tävling


skit oxå

måste det krångla hela tiden??????

Se på film

Har inget att göra..... Farmor och Farfar är här. Men nu ska jag se på film. ska bara koppla in tvn och dvdn............

27 unika

just nu har vi 27 unika!

Ridbyxor

skulle gärna vilja dessa 
 
ridbyxor från JW. Dom finns att köpa här för 799:-
http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-globe-fran-john-whitaker-1.html
http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-globe-fran-john-whitaker-1.html
http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-globe-fran-john-whitaker-1.html
http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-globe-fran-john-whitaker-1.html
 http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/ridbyxor/ridbyxa-globe-fran-john-whitaker-1.html

Tävlingen

http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment
 
Kommer ni ihåg? 7/7 avslutas tävlingen om ett tailarmband! det är 20 st med nu! hur många ska vara med? vi har mellan 50-100 läsare varje dag och det är 20 med i tävlingen! lite konstigt? (; så snälla var med! ;DD

ska vi få hundra?

Ska vi få hundra unika läsare idag? vill ni hjälpa oss? just nu är det 10! ska det bli hundra? snälla, dela bloggen!!!! hjälp oss att få hundra unika! vore skitsnällt!<3 så snälla hjälp oss ;DDDD vi kommer att uppdatera hela tiden hur många läsare vi har (: tiden börjar.................  NU!

Dagens fråga 26 juni

En annorlund dagens fråga!

Några frågor

Låter som en rikgit rolig dag! Snygg blogg, om några dagar så ska jag göra en blogg ni kanske vill kolla in den? Men jag har några frågor om det är ok? Tar dom nu:
1. Skulle du (Emma) kunna ta bilder på typ Silka eller nån med olika nosgrimmor? En med låg, en med inge, kryss nosgrimma och en sån aachengrimma (stavning) eller vad det heter?
2. När är nästa tävling för dig?
3. Kommer du att hoppa med Poseidon eller bara rida dressyr? Eller båda? //// Elin!!!
 
1. jag det kan jag, tänkte göra de tigår men det regnade så så jag ville inte ta med kameran
2.I kil till helgen bara på lördag
3. Jag kommer att hoppa med honom, säkert LITE LITE LITE dressyr oxå!
 

Ingen ridning igår

Jag kunde verkligen rida igår.... Det spöregnade och paddocken var som jag vet inte vad... :( Men det regnar inte nu iaf så jag hoppas att det kommer att torka upp tills ikväll då jag ska hoppträna. Får se...

Visste du att..

.. jag hatar tandkräm? Usch, hatar verkligen det!
.. Peppi ska besiktas inom en framtid till de nya ägarna?
.. jag älskar glass?
.. jag haft 9 bloggar? 3 av dom är borttagna. 
.. Magic är svårfångad i hagen? Men de sista dagarna har hon varit snäll faktiskt. ;)

Tips!

Här är en onlineshop med BARA Spooks grejer. Mums! <3
http://www.spooks.se/

Gilla

Du glömmer väl inte att gilla oss på facebook?
https://www.facebook.com/ChampionJumpers

Dagens fråga 25b juni

Dagens fråga idag blir konstig, menmen, ni får stå ut!

Igår

detta gjorde vi igår:
 
först var vi inne på sport shoppen. Vi var inne där i minst en timme xD Där fick jag en turkos Paul Frank väska att typ ha när jag är hos kompisar och sover över mm. Sen gick vi till någon annan sport grej, kommer inte ihåg vad den heter men iaf, där fick jag en vit tröja som det stog "just do it" på! När vi var färdiga så gick till ett godisslott. Det var JÄTTEMYCKET godis. Det var som den hette "godisslottet"! En vanlig mentos var 10 gånger så stor och klubborna var oxå 10 gånger så stort. Typ allt var 10 gånger så stort som det är här. Fast det fanns ju vanligt godis oxå :) Men nu är jag hos mormor och morfar, ska blogga lite mer snart oxå ;)
 

Kärlek <3

 
 
 

Tidigt

Nu åker vi från stallet hemma mot Arvika!
 
Ska bli sjukt kul. Hoppas att det blir lite bilder också! Vi hörs på "riktigt" på onsdag, kanske mobilbloggar under dessa dagar men annars får Emma sköta bloggen ;)
 
Självklart kommer massa tidsinställda också somsagt. 

Lite update

Nu ska jag strax lägga mig, bara packa i det sista. 
Hinner nog inte blogga imorgon, men har fixat massa tidsinställda inlägg ofc! ;D 

Dagens ridpass Magic & Peppi

 
Red henne en stund i paddocken. Bara kollade igenom henne snabbt. Lite trav och galopp och mycket skittjobb bestod passet av. Red mycket volter och skänkelvikningar. 
 
 
Red han också i paddocken, gick bra tillslut när han blev lösgjord. Flyttade bakdelen in och ut på spåret i traven och lite i galoppen. Sen hoppade jag ett par kryss i samlad galopp, funkade bra och han var jättefin. 

Mot stallet!

Nu blir det stallet, måste packa massa och rida båda hästarna :)

Hemma!

Nu är jag hemma!
 
Vi red i spöregn (-.-') idag! Utan regnkläder ockå haha.. Wohoo. Var blöt ÖVERALLT, överdriver inte det minsta. Jag hatar vädret! Kändes kul att rida B-ponny idag också haha! ;)
 
Har nyss packat, inte kul. Hatar att packa. Ska snart till stallet, får se vem jag rider först. Men i vilket fall som helst så ska vi fota ;D Så nya bilder kommer ikväll om det inte regnar förstås.

Bestämt

Nu är det bestämt! åker till töcksfors! :))))) får blogga mer sen, blir nog från mobilen, ses!

Vad tycker ni?

Vad tycker ni?
(google chrome- mozilla firefox)
Ni behöver inte svara på alla men det vore kul om ni gjorde det!
svara tex.
1. lyx
2. google chrome
3. tretorn advance
4. ingenaning (gillar båda fast vill helst ha dom röda men dom passar inte till så mycket :/)
5. spooks
 
ungefär så fast ni får ju svara så som ni vill! ;)
 
 
 

Dagens failbild

Dagens failbild går inte att ladda upp nu så jag får prova sen :/
(dagens sommarbild/failbild utses imorgon)

Lite bilder

 
Silka i Sommarhagen!
 
Poseidon i sommarhagen
Älskar dig <3
Älskar dig <3
Vill ni ha fler? säg till! :)
 

Dagens fråga 24 juni


Min dåliga update

Förlåt förlåt för min JÄTTEDÅLIGA uppdatering! Jag ska verkligen skärpa mig, lovar! Men iaf, just nu så sitter jag och lyssnar på musik och gör "Dagens fråga" åt er :) Då får ni svara! Idag ska jag kanske till töckfors :D Men bara kanske. Idag ska jag nog rida båda hästarna tror jag. Iaf Silka och om jag inte rider Poseidon så ska han longeras :)

Hej!

Nu sitter jag hos Felicia. ;)
Tåget typ åkte 10 min försent.. hehe, så jag kom fram 23.10 istället för 23.00, men aja. Det förvånade mig inte.. 

Felicia

Åker till Felicia senare ikväll. :)
 
Sover där, och åker hem imorgon på eftermiddagen! Måste ju packa allting och rida 2 hästar. 
Men nu ska jag snabbt till stallet och hämta min väst och hjälm. Hälsar nog på Peppi och Magic också. ;)

Mot stallet

Nu ska jag sticka till stallet tänkte jag. 
Det är jättekul att vi fått igång min lilla fyrhjuling nu så jag kan köra den till stallet, hehe :D Orka gå 200 m.. (lat)

Rabarber med socker! :)))))

nu ska jag äta rabarber och socker, mmmmmmmm! ska bli jättegott!

Snart till stallet!

Snart ska jag till stallet och rida. Silka ska jag rida och Poseidon ska vi longera :) Idag blir det nog lite bommar/ cavaletti. För se!
 

Röd och blå outfit!

KL - JW - GG - PC - Soft up - GPA - Swarovski - Tretorn

Dressyr + Alexandra =..

= osant ;) 
 
 
Men har faktiskt tävlat dressyr 3 gånger, och fått ganska bra resultat. Var bara en gång jag fick under 60%, fick runt 57 då tror jag men domaren dömde väldigt hårt på LC-nivå. 

Tävlade dressyr med Domino förra året. 
Bilder från mars 2011 i Filipstad.

Dagens fråga

 

Sommar

Pikè: HÄR
Ridbyxor: HÄR
Ridstövlar: Tyvärr vet jag inte. 

Kusinen Colin

Idag ska min kusin Colin komma! Han är snart 1 år (september) Han är jättesöt :)
Men nu ska vi åka och hämta honom. Får blogga mer sen! :)
 
 

Jag vann!!!!!!

Whiiiiooooooooo, jag vann tävlinge nhos jumpsstarss.devote.se!!!! 50 kr + att hon länkar våran blogg i varje inlägg resten av veckan! Pengarna skulle jag få på någon tävling eller nåt :) Äntligen hade jag turen med mig! ;)
 

Nya ridbyxor från JW

Har ni sett dessa nya ridbyxor från John Whitaker? De är riktigt snygga i vilket fall som helst. 
Ridbyxa med flagga från John WhitakerRidbyxa Globe från John Whitaker
799:- här

Dålig uppdatering :/

Förlåt för att jag hade dålig uppdatering igår men de tvar ju faktist midsommar! Men nu ska jag försöka att blogga lite! :)

Dålig uppdatering :/

Förlåt för att jag hade dålig uppdatering igår men de tvar ju faktist midsommar! Men nu ska jag försöka att blogga lite! :)

Morgon

Godmorgon ! :D
 
Idag ska båda ridas tror jag, blir bara en slappdag idag. Härligt, inget annat inplanerat. Ska se över vilka kläder jag ska ha med till ridlägret också på måndag. Ska försöka blogga mer under dagen, MEN GE FÖRSLAG OM VAD JAG KAN SKRIVA? :'D
Gammal bild. 

Godnatt!

Nu ska jag nog sova för jag är jättetrött efter dagen. 
Men vi ses imorgon, fixar mer inlägg då! :) 

Jag älskar dig ♥

Du betyder allt för mig Magic ♥
 

En väldigt gammal bild

.. men som fortfarande jag älskar <3
Domino och jag 2010 (??) tror jag. 
 

Sämst uppdatering..

.. jag vet från min sida men ni får förstå det eftersom det är midsommar ;)
Båda hästarna vilade idag istället för hann inte rida Peppi. Får rida honom imorgon istället. 
 
Juste, på måndag åker jag till Arvika RK för ett "ridläger" eller träningsläger för Eva ;D Felicia skulle dit och kanske Emma (tror jag?). 
 
Kommer hem på onsdag. Men ska försöka fixa lite tidsinställda + att jag mobilbloggar på plats!

till stallet :D

 
Nu drar jag till stallet! Båda hästarna vilar idag.

Outfit


Kingsland - Soft Up - PC - Eskadron - Hervé Godignon - Swarovski

I bilen

Nu sitter jag och väntar på familjen som är inne på Rusta, wihoo..

Har varit i mariebergsskogen o kolla när de hissade upp stången.

Bildminnen

Första ridpasset på Peppi.  ♥
Shit vad jag kommer sakna dig.

 
 

Glad Midsommar!

 

^.^

Hej!
 
Vaknade för rätt länge sen men har ätit frukost och sett på tv ;) Idag ska jag bara rida Peppi. Magic vilar eftersom hon reds igår. 

Johanna Grant

http://johannagrant.se/2012/06/11/bloggtavling-pannband-fran-fagerdesign/

Gillar

Gillar denna bild som Alexandra tog! Vi ser livsfarliga ut. Och det här gjorde inte jag, det var inte på något kommando, hon visste att vi hade vunnit och nu skulle hon få springa fort och först!<333

Jumsstarss.devote.se

Kolla in här: http://jumpsstarss.devote.se/
Amelia Nilssons blogg. Den hästen hon har heter ju Remember Me och hon och Silka gick i samma hage när dom var små. Silkas gamla barndomskompis! Här är en bild till dom!
Var med och tävla du oxå!
http://jumpsstarss.devote.se/blogs/20387041/taevling.htm#WriteComment
 

Godmorgon alla jordbor!

Godmogon!
 
Nu har jag precis vaknat och ska nog snart åka till stallet. Ikväll ska vi till en klasskompis (Victor) och fira midsommar -.- Helst vill jag inte gå dit för det är SÅÅÅÅ tråkigt. Fira midsommar, varför?
Men jaja, jag måste. Nu snart sak jag äta frukost.
 
 OBS!
Glömde säga, tävlingen om dagens failbild avslutas i slutet av denna veckan, början på nästa!
 

Ses!

Midsommar

Imorgon midsommar, vänta vad hände där liksom? x)
aja vi ska grilla oså. Men blir lika bra uppdatering ändå :)
Godnatt!

Sommartävling!

Här kommer en till tävling!
 
Här kommer en tävling som handlar om bilder. Din allra finaste bild du har på din häst/ favorit häst/ kompis häst/ djur mm. Skicka in den till [email protected]  och kommentera DETTA inlägg att du är med och tävlar! Vinnaren vinner en gästbloggning här hos oss + att jag delar din blogg (om du har) här! Det kommer vara en bild som vinner men jag kommer lägga upp några fler här + dela eran blogg!
Så snälla var med och tävla! :DDDDDDD
 

Dagens failbild! (tävling)

Här är en liten tävling:
 
Om ni har någon rolig bild eller så.
skicka då den till [email protected] och skriv din bloggs namn (om du har) så kommer jag välja ut dagens failbild. fler en en kommer kunna få vara med! vore kul om ni ville detta! Skriv bara en kommentar om att ni är med!
 
 

Bilder från Fryksdalen på Emma & Silka

Här kommer lite bilder på Emma och Silka från Fryksdalen :)

Instagram

@ silkkaa
 
'

LO

 

såå

Nu är jag hemma återigen fast ensam. 
 
Ville stå o hålla Frida sällskap tills tåget kom så SJÄLVKLART så var tåget över 30 min försenat. Wiihooo. 
 
Men efter det stack jag till stallet och gav Peppi och Magic kraftfoder, müsli, betfor och massa morötter :D De går ju ute nu dygnet runt så de får maten ute.
Bild från idag!
 

Mot stallet :D

Nu ska jag till stallet! Longerar Silka och Poseidon får vila för mamma jobbar! Longerar inte så mycket idag! Kommer nog lite bilder ;)
 
ps. glöm inte tävlingen! här är länken: http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment
 
tipsa oss på horsespot:  Gå in på denna länken:  http://horsespot.se/om-horsespot/
sen skriv bara in ditt namn, mejladress & telefonnummer, sen skriver du bara att du vill tipsa våran blogg :D
 
 
ses!

Riktigt varmt!

Idag är det riktigt varmt! ca: 25 grader. Det blir nog riktigt varmt att rida sen. Får rida ikväll. Snart kommer Mojja och Hillevi + kusinen (Colin). Får se vad vi hittar på då!
Ses!

Ridit

Hej!
 
Nu har vi nyss ridit. Det gick bra ;)
Hehe, långt inlägg.. 
 

Grå och Limgrön oufit

schockemöhle - PC - gpa - swarovski - KL
 

ABC om Poseidobn

 Nu kommer ett ABC om Poseidon
 
 
 
 

Banhoppningsträningen

Här kommer filmen :))
 

Dagens fråga: falsterbo

 
 
 
 
 
 
 
 
jag ska dit och jag är där 12-15 (tors-sön)

Film :)

Filmen från fryksdalens kommer nog idag. Alexandra skulle ha gjprt den igår men det blev nog så sent så hon han nog inte :)
Hoppas att den kommer idag! ;)

Vill ha

Åhhh vill ha ett föl NU. <3
Kommer ihåg 2005-2006, då var Della föl. Åh hon var så gullig! 
btw, här kommer en film på Stall Lersäter som jag gjorde för 3 år sen, hahaha mobba inte mitt låtval. 
 
¨

Godmorgon :)

Så nu är jag vaken, eller aa nästan.. hehe
 
Idag kommer ju Frida ner, så vi ska hämta henne på stationen. ;) Kommer nog bli rätt dålig uppdatering från mig idag, men ska försöka blogga lite!

Hemma nu :D

Så är hemma från banhoppningsträningen, gick superduper bra idag! Är verkligen jättenöjd :)
 
 
90 cm Clear Round

Hon kändes jättefin, lite pigg bara, men hon hoppade banken och pullmangraven som ingenting :D Vi blev nolla i denna ;)
 
 
100 cm A:0+A:0 2 faser
 

Hon kom väldigt nära på 1an så hon sura ihop ordentligt på 2an men fick driva mycket så hon hoppade ändå. Sen kändes hon jättefin genom hela banan. I omhoppningen på 9an så rev hon tyvärr men det var bara för att hon blev så studsig jämt innan så fick driva extra mycket, och då rev hon. Men är jättenöjd, 0+4 i LA är inte så fel ;)
 
 
Film kommer imorgon :)

Red Silka i paddocken!

SILKA IDAG:
 
 
Idag red jag Silka i paddocken. Jag red lite markarbete. Jag hade även studds med 4 hinder. Tänkte att, Silka gillar inte markarbete/ dressyr men om jag har hinder med så kanske det går bättre! Silka älskar studds för det kommer så många hinder på en gång! Jag jobbade henne runt hela fyrkantspåret. Hon gick som jag vet inte vad, min lilla dressyr häst! Hon kröckte på nacken och var fortfarande lugn. Hon jobbade upp ryggen så att hon hållde på att skjuta ur mig ur sadeln xD Jag red över en bom och det gick bra. Sen studdsen. En gång kom hon lite kontigt på det första så det blev jättekort till dom 2 sista, då visade hon mig att hon kunde vara snabb i frambenen. tjovs tjovs så var vi över utan att hon hade ens snuddat vid en bom! Hon är så duktig! Tillslut låg dom sista på ca: 80 cm. Sen sänkte jag ner igen så hon fick hoppa lite lägre nån gång!
Är verkligen SUPERDUPERNÖJD med ridpasset idag!!!!! :DDDD
 
(tyvär inga bilder för jag var ju själv i stallet och det är lite svårt att ta kort på sig själv och speciellt utan kamera xD)
 
 
POSEIDON IDAG:
 

Tog in honom och borstade honom. Han var typ inte skitig alls! När jag red med Silka så rullade han sig i hagen och gräset var så högt att han knappt syndes xD
Han rullade över, fram och tillbaka, fram och tillbaka! Skitsöt var han! :)))
Han var jätteduktig att ta in och ut. Bet inte i grimskaftet någoting! Han börjar bli jätteduktig med allting nu!
 
 
 

Avstånd

Här kommer lite avstånd som kan vara bra att veta!
 
 
Travbommar
Häst 1.10 - 1.30 m
D-ponny 1.00 - 1.10 m
C-ponny 0.90 - 1.00 m
B-ponny 0.80 - 0.90 m
 
Galoppbommar
Häst 3.00 - 3.25 m
D-ponny 2.75 - 3.00 m
C-ponny 2.50 m - 2.75 m
B-ponny 2.25 - 2.50 m
 
 Minska med minst 10 cm om det gäller upphöjd caveltti, oavsett om det gäller trav- eller galoppbommar.
 
Mellan travbom och hinder
Häst ca 2.50 m
D-ponny 2.30 - 2.40 m
C-ponny 2.10 - 2.20 m
B-ponny 1.90 - 2.00 m
 
 
 
 
Dom här avstånden gäller om du hoppar hinder i galopp med höjder motsvarande lätt klass. Hoppar du väldigt låga höjder behöver du kanske korta avståenden.
 
1 galoppsprång mellan
Häst 6.50 - 7.00 m
D-ponny 6.50 - 6.90 m
C-ponny 5.90 - 6.30 m
B-ponny 5.30 - 5.70 m
 
2 galoppsprång mellan
Häst 9.75 - 10.25 m
D-ponny 9.50 - 9.90 m
C-ponny 8.70 - 9.10 m
B-ponny 7.80 - 8.20 m
 
3 galoppsprång mellan
Häst 13.50 - 14.00 m
D-ponny 13.00 - 14.00 m
C-ponny 12.00 - 13.00 m
B-ponny 11.00 - 12.00 m
 
4 galoppsprång mellan
Häst 17.00 - 17.50 m 
D-ponny 16.25 - 17.25 m
C-ponny 15.00 - 16.00 m
B-ponny 13.75 - 14.75 m
 
5 galoppsprång mellan
Häst 20.50 - 21.00 m
D-ponny 19.50 - 20.50 m
C-ponny 18.00 - 19.00 m
B-ponny 16.50 - 17.50 m
 
6 galoppsprång mellan
Häst 24.00 - 24.50 m
D-ponny 22.75 - 23.25 m
C-ponny 21.00 - 22.00 m
B-ponny 19.25 - 20.25 m
 
7 galoppsprång mellan
Häst 27.50 - 28.00 
D-ponny 26.00 - 27.00 m
C-ponny 24.00 - 25.00 m
B-ponny 22.00 - 23.00 m
 
Kan vara bra att veta om man ska hoppa eller något!

Outfit


Kingsland - Catago - Swarovski - Equiline - De Niro - JW - JIN - Charles Owen

Lite planering

Vi ska bygga ut paddocken i sommar, YES :D
Kommer bli awesome, mycket större och bättre. 
 
Vi ska beställa nya hinder också! Så nu kommer det bli proffsigt värre på Stall Lersäter haha ;)

Min fina


Länkbyte

Vi gör ett länkbyte med Emma Andersson på http://vibymuppen.blogg.se/ :D
 

Cupcakes

Nu ska jag baka cupcakes med Amanda (lillasyster) :D

Tävlingnen om ett tagelarmband!

Tävlingen har ju inte avslutats än!
http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment
var med och tävla!
 
för att få en extra lott, gör då såhär:
 
  • dela länken med tävlingen på din blogg/dw/fb mm.  Skriv då tex. var med och tävla hos championjumpers.blogg.se ett tex! om bilden är med blir det ett +!
  • kommenter DET HÄR!!!! INLÄGGET att du gjort detta och ha med länken till det inlägget/fb/dw så vi kan se!
är det så svårt att göra 2 små ponnyryttare otroligt glada?
 ni kan även få en extra lott om ni gör dte här:
  • S Gå in på denna länken:  http://horsespot.se/om-horsespot/
    sen skriv bara in ditt namn, mejladress & telefonnummer, sen skriver du bara att du vill tipsa våran blogg :D 
det skulle betyda allt för oss! är det så svårt? så snälla! :D
 
 
ni har fortfarande tid på er men inte hur mycket tid som helst. Tävlingen avslutas 7 juli! så kom igen! DELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELADELA!!!!:DD
så är ni bäst!

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen men har sett på tv och ätit frukost. 
 
Idag kl 6 börjar banhoppningsträningen så ska försöka rida Peppi före också. Han får nog gå ett pass i paddocken. 
Bra statistik igår också! Nu ligger vi på stadigt 100-110 unika varje dag, hur bra är ni inte?! :D

runt banan och i paddocken

Silka red jag lite lugnt runt banan med Alexandra och Magic. Det gick bra!
Poseidon red jag inte men mamma longerade honom på en chambon över en bom. Det gick oxå jätte bra! :D
Mamma gick äve nrunt banan med honom. Jag tror att det gick bra.
Idag får Poseidon vila för mamma jobbar -.- -_- :'( :( Hatar mammas jobb. Men jaja får rida honom någon annana dag!

Dagens fråga!

Dagens fråga!

Tävlingen

Ni glömmer väl inte att anmäla er? :D
Den avslutas den 7 juli. 
 
http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment
 
 

Schema för resten av veckan

Onsdag: Banhoppningsträning på Kils RF
Torsdag: Frida kommer ner, så blir nog lite ridning då xD
Fredag: Kanske banan, får se ;)
Lördag: Vila
Söndag: Markarbete
.
Detta kan såklart ändras ;)

Dagens ridpass Magic

Red med Emma runt banan. Gick helt okej, hon var lite för mycket med huvudet idag, hehe.
Tagga banhoppningsträning på Kil imorgon ;D
Här kommer lite bilder från idag :) Tråkiga stallbilder men bättre än ingenting iallafall!

Dagens ridpass Peppi

Skritt i 30 min. ;)

Stallet

Ska sticka till stallet typ nu, för ska skritta Peppi före jag rider med Emma. Tar nog med kameran så det blir bilder ikväll, ;D


hemma från stan!

Så, nu är jag hemma från stan! Jag köpte en usa tröja från gina tricot, en trådlös datamus från logitech, siba och några böcker! Nu ska jag snart äta. Får blogga med när jag kommer hem! ses :) / Emma

Outfit :D

John Whitaker - spooks - veredus - mountain horse - CH - JIN - swarovski - catago

Fråga

Om du har blogg.se, har du fått det nya blogg.se? ;)


Extra chans i tävlingen

GLÖM INTE TÄVLINGEN!
Här kommer några saker som du kan få extra lott i tävlingen:
  • Tipsa om tävlingen på din blogg/dw, facebook osv osv
  • Tipsa om bloggen på din blogg/dw, facebook osv osv
  • Tipsa oss på horsespot.se
Och om du gör alla dessa får du ju 3 extra lotter i tävlingen, hur bra är inte det? :D

Nya benskydd från Lamicell

Sett de nya benskydden från Lami-cell? Inte? Här är de iaf ;)

'

Horsespot

De flesta vill ju blogga för horsespot, vi också!
Skulle betyda GULD om ni ville tipsa oss! Inte alls svårt! Gå in på denna länken:  http://horsespot.se/om-horsespot/
sen skriv bara in ditt namn, mejladress & telefonnummer, sen skriver du bara att du vill tipsa våran blogg :D 

.
Ni som gör det, får en extra lott i tagelarmbandstävlingen, skriv bara att ni gjort det så får ni en extra lott :D



Herregud!


Haha, denna bilden såg jag på Facebook och ojj, skulle vilja krypa under detta istället ;)
Courtney Vince och Valetto JX är ekipaget som hoppar otroliga 2, 17 m!!


HUR HÖGT HAR DU HOPPAT?

Mitt höjdrekord är 125 cm på Magic, C-ponny alltså. :)


Today

Idag ska jag rida henne lite lugnt och bara kolla igenom henne lite. 
Peppi ska skrittas bara, han var så duktig när vi hoppade i söndags!


Dagens failbild


dagens failbild. Jag och Silka på krk!

ABC om Silka

Här kommer ett ABC om SIlka

ABC om Poseidon kommer imorgon!



Tävling



Tävlingen!

http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment

Glöm inte tävlingen! Ni som länkar får en extra lott!

sluta härmas!

Vi hatar er som måste härmas HEEEELLLLAAAAA tiden!!!!! Skaffa ett eget liv och sluta härmas! vad är det för problem??!!! o_O
Så snälla sluta nu! Det är inte kul, tänk om vi skulle härma dig/er HEEEELLLLAAAAA tiden, kul? NEEEJJJJJJ!!!!!


igår

Igår så slutade det på 172 unika!!! ni är bara så bäst!!!!!:DDDDD så snälla, gör samma sak idag! Och vore skitsnällt om ni länkade bloggen! :)) Inget måste men det vore skitkul! Och som ni vet, att om ni länkar tävlingen så får ni en extra lott! Så snälla länka, tipsa bloggen! älskar er!

Tack tack tack!!! <3

Avslutar kvällen med denna statistiken <3
Älskar er <3


Ihopklipp av 2010

Här kommer ett jättegammalt ihopklipp av tävlingsåret 2010! Haha minnen :)



Några bloggar jag läser

Nyfikna?? 
Haha maybee ;)

Sen kanske jag tittar in på andra bloggar då o då ^.^

Follow!

Har du inte hittat till bloglovin knappen i menyn? Här är länken iaf ;)
http://www.bloglovin.com/sv/blog/3692366/champion-jumpers/follow
bloglovin 


Följ mig även på Instagram, heter alexandrarystedt där :D


Fråga

Vad vill ni se mer av på bloggen och vad vill ni se mindre av? 


Skrittur


Idag blev det en skrittur med Emma och Silka barbacka :)
Vi red på asvalten, och sen in på nått fält. Gick väl bra, antar jag förutom att Magic var väldigt pigg.. 

Detta vill jag ha i falsterbo!

Detta skulle jag vilja ha i falsterbo!

  • Kingsland huv tröja
  • Kingsland stickad tröja
  • schabrak, glen gordon, scapa eller JW kansek?
  • nya benskydd
  • spooks kavaj
  • benlindor
  • dyon träns
  • gpa hjälm (eller en annan går oxå bra!)
  • ridstövlar
  • vita ridbyxor, kingsland?
  • vanliga JW ridbyxor
  • Jin stigbyglar
  • en massa schabrak
och säkert en massa massa massa mer!

Vet att jag inte kan köpa allt detta men något av det skulle vara kul!

137 läsare!!!!

!37 unika!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar er!!!!!

Dagens ridpass + imorgon + besöks rekord!

Hej!
Det blir 3 inlägg i ett!

Börjar med ridpasset idag:

Skrittade med henne tsm med Alexandra och Magic! Red på ett gärde. Det gick helt okey?

Poseidon fick vila idag. Han har gått ganska mycket nu och han blir väldigt trött i huvudet annars men ska nog rida honom någon dag nu!

Imorgon:

Imorgon ska jag med mormor och Lucas till stan och köpa shorts och t- shirts! Det ska bli kul :D
Kommer kanske bilder! vill ni det?


Besöks Rekord!

Älskar er bloggläsare!!!!! :DDDDDDDD Besök rekord!!!! Nu har vi haft   läsare!!!! Fortsätt så, snälla!!!!!!!!!!!!
<3


ska försöka att blogga i bilen imorgon!
ses!






Utmaningarna kommer strax!

Är hemma nu och jag (Alexandra) ska sätta mig ner med filmerna, det var riktigt roligt att göra utmaningarna, hahaha!
Men jag kan säga att denna bild förklarar allt, tack underbara läsare, tack för alla kommentarer idag, tack för att ni gillar vår blogg, tack tack tack <3
Hoppas detta håller i sig :DDD

Ni är bara bäst, ingen länkning från någon, utan ni har hittat hit själva, genom facebook kanske, haha... 


Klara

Nu är vi klara med utmaningarna! Haha. Så nu ska vi skritta Magic och Silka. Tack för besöktsrekordet idag förresten! <33

Mot stallet

Nu gör vi utmaningarna :D

Tack så jättemycket!

Du rider verkligen jättebra. Många mest flänger runt men du har kontroll samtidigt som det går fort och ser fint ut. Och Magic, hon är verkligen jättefin. Hoppar bra gör hon också ;)

<3 


Min första start med Magic

Här kommer en film när jag gjorde min debutstart på Magic. :D
Domino är med också haha. 




Glöm inte tävlingen!

http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment
Om det inte är över 15 som är med kommer tävlingen ställas in! 


Hiss och diss på utrustning

HISS
Mirage fleecelindor från Lami-Cell 
Dessa lindor från Lami-cell är riktigt somriga och fina!
Scapa Sport 2012 allround turkos schabrak 
Detta Scapa schabraket har en sån härlig sommarfärg!


DISS
Agnes Jeans White Denim från Martha Rideweare
Byxor från Martha Rideweare, ja vad ska man säga? Inte riktigt våran smak. 
Allround schabrak burgundy från Eskadron
Detta tråkiga schabrak från Eskadron är så vanligt och jaa.. tråkigt



Utmaningar sen

När vi åker till stallet sen efter vi ätit fixar vi utmaningarna. Iaf de flesta :D
Så massa massa filmer kommer ikväll! Med utmaningarna! 
Riktigt bra statistik idag.
.
Men sprid bloggen så mycket ni kan, ni kan även få en extra lott i tagelarmbandstävlingen då om ni kommenterar att ni gjort det ;)

.
Skriv vad vi ska göra för utmaningar mer nu då :DD Snacka om att det kommer bli roligt att göra de, haha!
http://championjumpers.blogg.se/2012/june/utmaningar.html#comment 
 


Utmaningar

Nu ska vi börja med utmaningar :D
.
Det går ut på att ni ska kommentera en grej vi ska göra, tex "ät bullar medans man galopperar eller hoppa utan utrustning". 
.
Så kommentera helst så fort som möjligt, för vi ska till stallet snart, så om ni kommenterar nu kommer filmerna redan ikväll! :DD

Outfit

Eskadron - PC - HV Polo - Swarovski


Sprid!!!!!

om ni sprider detta på eran blogg, facebook, bdb (dw), mm. så får ni en extra lotti tävlingen. Men då måste ni kopiera denna länk  http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment och klistra in den på er blogg, fb mm.

Nyss vaknat

Just det, vi har nyss vaknat. Lite sent kanske? Men nu ska vi äta frukost och idag ska vi bara gå med hästarna. Så vi åker nog till Alexandra och bakar cup cakes! :) Alexandra ramlade ju av Peppi här i veckan och Emma ramlade av i skogen för längesen! haha xD
 

STOR BLOGGTÄVLING - Vinn ett tagelarmband


Nu har vi en bloggtävling om ett tagelarmband (Classic namnbricka) från Tail.se, tack så JÄTTEMYCKET Anna från tail.se / Tail by T!! :)
Det ni behöver göra står här nedanför, läs alla punkter NOGA, annars är ni inte med om ni inte gjort allting.
  1. Gilla oss på facebook.  http://www.facebook.com/ChampionJumpers
  2. Gilla Tail by T på facebook.  http://www.facebook.com/tagelarmband - OM ni inte har facebook så kan ni bara strunta i det. 
  3. Kopiera bilden ÖVER TEXTEN. Lägg upp den på din blogg/dw/facebook/hemsida m.m. Ha med länken till DETTA INLÄGGET. 
  4. Skicka en kommentar som ska innehålla:
       - För och efternamn
       - E-post
       - Länken till ditt inlägg som du gjorde på punkt 3. 
       - Ev. blogg

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 7/7. 
Nu är det bara att hoppas att just DU vinner! Lycka till! :D



Imorgon..

.. kommer det en stor överraskning kl 6.30. Se till och gå upp då haha ;)

Hemma hos Emma .. igen xD

Hehehe, efter vart hemma i 2 timmar på hela dagen var jag ytterligare i stallet ända tills nu, och då kom vi på, vi kan ju sova över, hehe. Så nu sitter jag här hos Emma medans hon duschar :D
Bra statistik idag också! Även fast uppdateringen har sugigt. 


avmaska

Nu ska jag till stalelt och avmaska hästarna! Så nu får dom gå lugnt i några dagar! :)

Denna häst!

Denna häst vill man ju ha!

Den kan hoppa den!

Ett smakprov

Här kommer ett smakprov!

Resultatet!

Här kommer resultatet för de båda klasserna!

L:C Var felfri i fas 1 och fas 2. Jag var den sista startande i kategori b. Det gick lite väl fort i omhoppningen för jag fick inte tillbaka henne men hon har blivit så snabb i benen så det gick ändå! 
Vi hade turen med oss idag oxå och vann! Superbra hederspriser! Den som vann fick ett täcke där det stog stall JG på. Jag fick även en påse med hårprodukter o ch ett presentkort på en spånbal. Är jättenöjd!

L:B Var felfri i fas 1 men i fas 2 så fick jag 2 nedslag men det var för jag fick inte tillbaka henne :/ Men jag är jättenöjd! men................................


jag tog av mig alla grejer och spände upp sadelgjorden och gick iväg med henne. Då kom mamma och Johanna i full fart och då trodde jag att det hade hänt något men då ropar mamma, du ska in på prisutdelning och något som jag inte hörde. Så tänkte jag det först nej dom har sagt fel men så kom jag på att jag blev nog 2:a för Sara Hansen vann nog. Men.............

Hon rev sista hindret i grundomgången så jag var den enda som gick till omhoppning och på det vann jag! Så då fick jag ett täcke till där det stog ländsförsäkringar värmland + en påse+ presentkort. Min andra omhoppning i L:B och första placeringen i L:B blev en vinst!
Detta var nytt i L:B:
-andra omhoppningen
- första reginala tävlingen nånsin för både mig OCH Silka!
- första placeringen i L:B
och en massa fler saker!

Är superdupernöjd med dagen idag (mycke bättre än igår)! 

Har bestämt att i Augusti typ så ska jag debutera L:A. Helst vill jag göra det på karlstad utomhus. Men det är ett tag dit! ;)

Sen så kommer det en film från idag och igår som Alexandra har hjälpt mig med. Tack!

Älskar verkligen min häst just nu hon är bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BÄST!!!!!!!<333333333333





Avmaskning

Ikväll ska alla hästar avmaskas. Så mina hästar tar det lugnt några dagar. 


Tävlingen idag.

Stryker vi över, underlaget sög, Magic är så känslig för det. Gick sämst. 
Strök mig inför LA:n p.g.a underlaget. 

Men hoppade lite hemma sen, hoppade en 1 m bana, shiiiiittt vad pigg hon var och fin, bara flög över hinderna!
.
Ska hoppa i Kil på onsdag, en träningstävling, inför miniderbyt nästa fredag :) Blir nog 90 och 100 cm då. 
Ingen film kanske ni förstår!


Kommer filmer

När jag kommer hem så kommer det filmer!

Outfits

Här kommer lite outfits som jag gjort för ganska länge sedan, men fortfarande lika dösnygga! ;)
 
Denna skulle jag lätt kunna ha som outfit. Jag älskar brunt och blått tillsammans. 
 
Njaa, inte riktigt min smak. 
 
Snygg? Jaaa, men har hellre en blå animo kavaj till, då blir det perfekt!
 
Detta är min drömoutfit, jag älskar färgarna, de är så underbart snygga. Stilrent men ändå med lite färger. Kommer dock aldrig få denna, inte allt iallafall. 
 
Rätt okej, inte min smak på långa vägar, men hade gärna sett denna outfit till en brun häst, mums vad snyggt. 
 
Åhh såå  snygg, denna är så min stil också. Stilrent men ändå med lite färg, hade gärna haft denna också ;) 
 
Snygg hemmaoutfit, absolut. Har ju bootsen och ett schabrak i samma färg så varför inte? ;)
 
Denna är så sjukt cool, varför vet jag inte. Hatar den gröna färgen på schabraket, men den är ändå döcool. Inte min smak alls men visst skulle den vara galet snygg på en vit häst?
 

Ännu en galet snygg brun och blå outfit. Denna gång som hemmaoutfit. 
 
Denna hade passat superbra på Magic, ihop med en snygg kavaj. 









Det jag gör före tävling

Här kommer en liten lista vad jag gör en helt vanlig dag före en tävling.
  1. Rider/promenerar eller vad jag nu ska göra.
  2. Duschar och schamponerar in henne. Sköljer av, schamponerar med skimmelschampo på bakbenen där hon har vitt.   
  3. Sätter på täcke eller inget alls. Släpper in henne i boxen eller om det är soligt tar jag ut henne så hon får beta. 
  4. Börjar smörja saker och packar. Smörjer magplatta, sadel, träns, förbygel, putsar benskydden och bootsen, byter pannband om det behövs, putsar stövlarna, torkar av västen med en svamp och hämtar in från förrådet täcken och schabrak som jag ska ha. 
  5. När hon har torkat så ställer jag upp henne på stallgången, tar av ev. täcket, tar på arnika, lindar, flätar svansen, smörjer hovarna med matolja, sprutar i pälsglans i pannlugg, man och svans och borstar.
Sen är det klart :) Höpåsar packar antingen mamma eller jag på kvällen/morgonen. 


Dagens låt




Snart framme

Hej! Nu är vi i Sunne :D Snart framme alltså, ska titta på Emma när jag kommer fram! Lycka till!

Mot Sunne

Nu åker vi! ;D
Önska mig lycka till, filmer + resultat kommer ikväll!


Snart framme

Sitter i bilen nu och är snart framme! När vi åkte så ville Poseidon VÄLDIGT gärna med. Men hanvar jättetrött! Haha xD min lille trötte häst! Men nu ska vi parkera skagg kan inte blogga mer nu! ;)





Sitter i bilen

Nu sitter jag i bilen med mamma och Johanna! Hoppas bara att det går bra idag då! Helst bättre än igår!

Godnatt ♥

Snart blir det sängen, ska upp halv 7 imorgon. 
Vi hööörs ♥ Mobilbloggar i bilen!




Snälla rösta på mig!

http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/1567/5640c231bef07e99ead2bae2fc0029f8d2a2c282/ tryck på länken och gör en liten flicka superglad! tar bara ca: 10 sek
snälla!!!!!<3333333
de som röstar älskar jag!


Sånt här förgyller ens dag ♥

Det är sånt här som får en att vilja fortsätta blogga :D

http://teamcponnis.blogg.se/2012/june/dagens-blogg-1.html#comment
.
http://teamcponnis.blogg.se/ 


Tidsinställt

Har massa tidsinställt till er imorgon, så bloggen kommer hållas uppdaterad ändå. 
taggar inför tävling! Nu SKA vi nolla LA. 
Ska leta efter sladden till hårddisken nu. Gaah, hittar den inte.. 

Tävling imorgon

Imorgon blir det regional hoppning på Frykdalens RS, samma ställe som Emma tävlade på idag. 
Hoppar LB (90cm) + LA (100 cm). I LB:n ska jag satsa och i LA:n bli felfri, en duuuum nolla som aldrig vill sättas kvar. Jag vill så gärna sätta nollan nu, fast ska inte tänka så mycket på det, då går det dåligt...
.
Blir antingen den turkosa outfiten imorgon eller den röda, beror på vädret. Har även med mitt brun/svarta HV Polo
schabrak också som nödfall. 


RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Pleeeease rösta på mig <3
Då är ni guldvärda, skulle betyda så sjukt mycket för mig om jag vann, så snälla söta bloggläsare. Hur jobbigt är det att gå in och tryck på gilla? Bara för att få mig glad, snälla <3
.
Gå in och tryck gilla, sen klart, enkelt, går på 10 sekunder, kan ni offra 10 sekunder av ert liv för att få en tjej glad? :D
.
Om du röstar på mig röstar jag på dig :D Skicka länken bara så röstar jag!

https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2346/983e57109bf5aaf89f2e5a2ca5e63fdcf207aa2e/

https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2346/983e57109bf5aaf89f2e5a2ca5e63fdcf207aa2e/

https://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2346/983e57109bf5aaf89f2e5a2ca5e63fdcf207aa2e/


SNÄLLA SÖTA RARA BLOGGLÄSARE ♥ Gör en tjej glad ♥

YES, mina boots har kommit!

Har hållt det lite hemligt att mamma beställde ett par turkosa och röda PC boots till mig i måndags (tror ja?) :D
Så igår kom dom, de är ruskigt snygga. Om det inte är för lerigt ska jag ha mitt turkosa Lamicell schabrak och bootsen imorgon :)

Mums!

Resultat idag!

Här är resultatet för idag!

Det gick sådär men i L:Cn så rev vi 2:an för Silka typ bytte galopp precis framför hindret fast att jag hade rätt galopp och så typ snubblade hon så det var nog därför. Annars gick det jättebra!

I L:Bn så rev vi oxå ett hinder :/ näst sista såklart! happy!!   ............inte...... -.-
Men annars gick det superduperbra! Det är bara 2 L:Bn jag rider på det nya bettet.

Men vi laddar om tills imorrn och debuterar regional tävling! Då ska även Johanna (ericsson) följa med för pappa kan inte följa med för Lucas har fotbollsmatch.

Nu ska jag äta lite mat tror jag, börjar bli hungrig! ;)



Här kommer en riktig sommarbild på Silka och mig!
foto: Gabi (klasskompis)
Detta väder vill man ha nu! :D



Hej!

Hej, förlåt för att vi nte har haft så bra update...
men vi har ju faktist varit och tävlat. Från min sida (Emma) kommer det film för pappa hittade filmkameran men tyvär så glömde Alexandra kameran -.- men ni får nöja er med film. när vi kommer så ska jag kanske rida Peppi åt Alexandra. Transporten är ju färdig packad, det enda jag ska göra är att tvätt av bootsen och skydden, även smörja sadelgjorden! När vi kommer hem så kommer det mer inlägg. ses sen!

Påväg till tävling!

Nu är vi påväg till tävlingen ! ;) Glömt kameran, så typiskt mig..

Tävling imorrn!

Imorrn blir det tävling! Vi ska till sunne och jag ska hoppa L:C och L:B. Kommer bilder utav.. Alexandra men det blir  tyvär ingen film för min kamera (som jag filmar med) är trasig -.- Men det blir bilder iaf! Men nu snart ska vi sova! Det kommer fler inlägg i bilen! ;)



Vinnaren är...

Alla har svarat NÄSTAN likadant. Men det var ingen som tänkte på hästen som gick ut bakom. Det kan ju faktist var därför. Men inget är rätt eller fel. Så vi bestämde oss därför för att "lotta" på random.org Så vinnaren är..........
























































































http://kungenthechampion.devote.se/ Hanna Helgerud! Grattis! Du vinner en länk + en header! Du kan skicka bilderna till [email protected] även vilken färg du vill ha! Du kommer oxå snart att få en länk oss oxå!
Men grattis till er andra oxå! Och tack för er åsikt! Kommer snart nya tävlingar och vem vet... då kanske det är just DIN tur!




Stallet strax

Snart sticker jag till stallet!
Får rida båda själv för Emma var tvungen att köpa en ny kavaj som hon skrev xD
Men det ska nog gå bra. Hehe. Sen blir det hem till Emma!

Ny kavaj

Mamma skulle tvätta min kavaj inför tävlingen imorrn och på söndag. men...
sammeten längs kanten gick ju såklart i sönder... -_- åh, bara för att det är tävling till helgen!!!!! Så pappa måste åka tidigare från jobbet för att köpa en ny för jag har ju inte direkt en bil så att jag kan åka och köpa en och om man beställer så kommer den inte komma förens efter helgen. På söndag måste jag ha kavaj för då är det regionalt. Och den jag har nu ser det ju ut som att det är råttor som har ätit på den! Jag blir så arg!!!! Detta skulle inte ha hänt om det inte skulle ha varit tävling till helgen!!!!!-.- Men pappa åker och köper en på färjestad rid och trav shop, vet inte vad det blir för nån men det skiter jag i bara jag har en kavaj så jag kan tävla! Helst vill jag ju ha en spooks kavaj men den får jag köpa nån annan gång! :) Så eftersom pappa ska köpa en kavaj måste jag göra mat. Då bestämde jag att det skulle blir pommes och hamburgare för det är lättast. Att allt ska hända PRECIS dagen innan...     nu är jag sur....

Tävling hos teamjumpers.se


tävla hos teamjumpers.se!  http://teamjumpers.se/?p=99


Gult är fult, eller?

Jag tycker dessa nya sakerna från Eskadron är riktigt snygga faktiskt, värsta sommarfärgen också. 
Allround schabrak yellow från Eskadron
Fleecebandage Eskadron yellow Flughuva yellow från Eskadron


We are not two, we are one



secret movie



Teamjumpers.se


Var med du också ;  http://teamjumpers.se/?p=99

Nya



har gjort nya! provade!
 
mina första saker på gimp, utan Alexandras hjälp! xD



Dagens ridpass (igår)

Hann inte skriva om dagens ridpass igår så here it is :D

                                                     -HOPPNING-

Hoppade Magzan idag! Hon var rätt pigg idag men jobbade på asfint när jag värmde upp. Tränade lite på det som vi gjorde på senaste träningen för Eva. Galoppen var också fin, även om det är hennes svaga sids. (speciellt i vänstergaloppen) 
.
Avslutade med en bana på 1 m. Med hinder som kom upp snabbt, då gäller det att tänka snabbt. Men hur fel än hon kom på en av linjerna så ställde hon upp ändå, så får hon faktiskt göra på tävling också, knasbollen. 



                                                     -HOPPNING-

Peppsan hoppades lite han med. Emma och Amanda (min lillasyster) agerade som banpersonal :D xD 
Han trampade på fint i traven och galoppen. Började med att galoppera över bommar och han brydde sig inte alls. 
.
Sen hoppade jag några språng på ett grönt hinder och det gick jättebra! Sen satte jag ihop en liten bana på 4 hinder. Lågt men bra träning. Hoppade en kombination med honom också! 
.
Avslutade med att hoppa över höbalar, haha. Han tyckte nog det var det roligaste han hoppat över :D De byggde en trekombination ungefär, eller studs eller vad man nu ska kalla det. Det gick i vilket fall bra och jag är nöjd över  honom <3


Godmorgon:)

Idag ska båda hästarna ridas. Emma rider nog en av dom. ;)
Vi har kommit på världens bästa idè!! Vi ska ha ''hunting'' hemma, hahah. Blir nog på onsdag/torsdag. Film och bilder looooovas! 


Göra idag :D

Idag ska jag skritta Silka barbacka runt banan! Poseidon får vila för mamma jobbar men vi borstar honom. Sen ska det smörjas vilket som jag gör efter att jag har tvättat Silka för då kan hon stå i boxen och torka. Jag har ett hals- flecee täcke på henne och det är bra om hon torkar så jag kan lägga på henne stalltecket istället för om hon rullar sig är det ju inte lätt att få bort allt spån -,-
Sen ska Alexandra med mig hem och då ska vinnaren av tävlingen utses! Så var med och tävla! vill du komma direkt dit så finns länken här  http://championjumpers.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment  TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA!!!!!
Och så kommer det en massa inlägg såklart! :D
 

Nya blogg.se

Samma här, försöker oxå lära mig nya blogg.se. Inte det  lättaste men snart så! 



Designen

Fixar designen imorgon, orkar inte just nu. ♥
Försöker lära mig nya blogg.se, hmmm..

Ja tack!

Vill mer än gärna ha dessa kavajer hemma :')





Även om du är för jobbig ibland, så älskar jag dig ♥

 

Nya blogg.se

Fick typ en chock när jag logga in och såg att vi hade fått det nya blogg.se xD
Men jag hissar det, förutom att det är svårt att hitta allting, (haha dålig som jag är hittade jag inte ''skriv inlägg'', bara snabbinlägg), men gillar allt, det känns fräscht och proffsigt!



Konstig

Bloggen ser lite konstig ut p.g.a att vi byter design, den blir fixad ikväll så håll ut :)

Kom ihåg!

Kom ihåg tävlingen!
inget svar är rätt eller fel! chansa! alla får ha en varsin åsikt utan att få dumma kommentarer! så var med och tävla nu!

Hemma hos Emma

Nu sitter jag hemma hos Emma, vi ska till stallet strax. Då ska jag rida Peppi först, sen ska jag hoppa med Magic ;)
Emma ska filma tror jag ^.^ Aja, hörs sen!

Tävling!

Heej!
Vi tänkte ha en "minitävling". Det går ut på att titta på en film när Roffe river ett hinder, första hindret. Ni ska kommentera vad ni TROR vad han gjorde för fel. Vi vet inte säkert såklart men vi har frågat några som kan mycket om hästar. Inte alls säkert att det stämmer men ni får gissa er fram!
Man kan vinna en länkning och en HEADER på sin blogg, om man inte har blogg får man en film istället, med valfri låt, valfria bilder/filmer, max 2 min.
Så var gärna med och tävla, det delas ut fina priser ;)
Tävlingen avslutas SENAST IMORGON 15/6 kl. 20.30.
Denna filmen är det!
Dela med dig av dina åsikter nu, ingenting är rätt eller fel :D
Skriv allt du kan, du kanske vinner på det?

Rawrr

När jag hittat den förbaskade sladden till hårddisken ska jag bjuda på en litet ihopklipp av varje månad 2011 med MASSA fina bilder.
Jag är så arg att jag inte hittar den -.-' Har ju över 13 000 bilder på den, wihooo....
Härlig vinterbild på Damona ;)

So, you think equestrian is easy?


Lagtävlingar

Jag tycker det är superkul att tävla i lag, fast jag hatar pressen.
.
Pressen avgör nog mycket, speciellt när man kommer upp till div 1, då är det vinna eller försvinna, komma upp till eliten eller inte liksom. Därför blir det lätt att det inte finns denna gemensamma lagkänslan som i div 3 och div 2.
.
När jag tävlade div 3 2008 (?) så hade ALLA 24 (tror jag, kanske mer ;)) lag som var med en varsin hejaklack. Men när jag tävlade div 1 första gången 2010 så saknades det lagkänslan och hejaklack.
.
Väldigt sorgligt att det blir sådär. Lagtävlingar ska vara att man gör det tillsammans, man representerar sin klubb och kämpar TILLSAMMANS. Men när man kommer upp till div 1 (av egen efarenhet) blir allt borta, poofff.
.
Men när jag var på Strömsholm i helgen, då fanns den där lagkänslan där för Lag-SM, är de då den dyker upp igen? När man är på högsta divisionen?
.
Hur är det för er där ni bor?

On strömsholm


Den som blev dagens blogg (:

ÄÄÄRRR..........





































DENNA BLOGGEN! :D
Designen är stilren och känns "mysig" på nått sätt xD Uppdateringen är helt okey, det enda du bör tänka på är att använda mer stor bokstav, bara ett tips ;)

Dagens failbild

Ja, vi vet att vi är snyggast ;)


Planer för idag!

  • Städa ur transporten
  • Städa på mitt rum
  • Va med Alexandra! tror jag!
  • mamma och Lucas ska nog till coolcard
  • Rabarberpaj, lovade mamma
  • När papppa kommer i eftermiddag = till stallet med Alexandra tror jag!
  • jogga runt banan, kanske ta ett språng för att få in känslan
  • rida Poseidon
  • hem
  • blogga
  • sova!
såhär tror jag att min dag kommer att se ut!

Godmorgon my friends!

Vaknade för en timme sen, ska ta frukost nu.
Sen ska jag nog va med Emma, åker dit när pappa kommit hem.
Vi hörs sen!

Film när Emma o Silka stegrar!


Film

snart kommer det en film på mig och Silka!

Första dagen på sommarlovet!

Första dagen på sommarlovet är här! Slippa gå upp tidigt på morgonen!


Jag saknar dig..

Denna filmen gjorde jag för 2 år sen. 20 dagar efter vi var tvungen att ta bort henne.
Hon kunde visat världen vilken kapacitet hon gick o bar på, men istället slutade det sådär...

Emma och Silka idag :D

Ni är så fina! <3

Film från idag


Seg film ;_;

filmen vill inte laddas upp, den är seg men snart så ;)

Dagens ridpass

hoppningen idag gick inte så bra. Det kändes bara inte bra.
några fina språng blev det och kombinationen gick oxå bra!
gick superduperbra!!!!!!!
mammma har alltid longerat honom innan jag har ridit men inte idag! Jag sAlkrittade fram runt banan med Magic och Alexandra och det är första gången jag rider honom där! Efter ca 1 varv började vi trava så vi travade 2 varv runt banan och det enda som hände var ett glädjeskutt!
När vi kom in i paddocken galopperade Alexandra (med Magic) jättefort runt banan så då blev han lite uppspelt. Jag red lite där och travade runt och sen longerade mamma honom lite. Sen skrittade jag av runt banan ensam för första gången och det gick oxå jättebra!
Jag är jättenöjd med Ridpasset med Poseidon men halv nöjd med Silkas!

Dagens ridpass Magic & Peppi

-BANAN-
Blev ett pass på banan jao, ganska lugnt. Red inte så mycket och grejjade och flyttade utan bara att det flöt på. Dock surade han ihop ordentligt i galoppen och ville INTE gå fram utan stod bara och bockade på stället, galen häst.. Men sen fick jag fram honom lite!
.
Blev en film också, som jag ska fixa NU ;)
-BANAN-
Red henne med Emma & Poseidon, gick väl helt okey (haha den vanliga meningen..) Men aja, hon var lite sur hon med idag och hon bocka värsta bockserien, hästarnas surdag idag eller?

Gjorde en film till hastdiggaren.se Rosanna ;)


Malin visar

Här kommer det 3 filmer när Malin Bayard visar några övningar!
http://www.youtube.com/watch?v=7EM-ktLirQY lydnad och rytm
http://www.youtube.com/watch?v=WutOHnK9ecI lydnad, rytm och galopp
http://www.youtube.com/watch?v=4wZCAYW8y2g byta galopp
http://www.youtube.com/watch?v=WuNF3Cp4QIw malin visar sina hästar
Hoppas att ni är inresserade!

Falsterbo horse show!

Den 12-15(torsdag till söndag)juli ska jag till Falsterbo med mormor och morfar! Mamma ska jobba där hela veckan.
Det blir nog inte så många fina bilder för jag har ingen systemkamera :'( -.-
men lite blir det nog!
utställarna är:
  • Activomed
  • Agria
  • Akoya Oy
  • Alfab Service
  • All4Designs BV
  • Annies Art
  • ASVH
  • ATG
  • Back On Track "Diomed AB"
  • Bang & Olufsen
  • Barreus Horse & Rider
  • Bequine
  • Biolight AB
  • Bokklubben Cavallus
  • Bruno Delgrange
  • Butik Rosa Danica AB
  • Böckman
  • Börjes i Tingsryd AB
  • Carpe Diem Beds of Sweden
  • Celato AB RJH Horse trucks
  • Cemtec AB
  • Charisma / Masterback
  • Charlies Häst & Hund
  • City Boxen AB
  • Claver Svenskt Fodertillskott
  • Clearview Farm AB
  • Confezione
  • Country Style Clothing
  • Cycleurope Sverige AB
  • Davida AB
  • Djurgårdens Lantbruksprodukter
  • Dodson&Horrell
  • Dogman AB
  • Dressyr Catrin Henriksson
  • EHC Hästlastbilar
  • Elite Limousine
  • Ellen & Co
  • ELT Häst & Hund
  • Emma Ebenfeldt Ridsport
  • EQ&P / Pharmalight
  • Equality Line
  • Equeen Häst & Hund AB
  • Equi Pro Skandinavia
  • Equinavet Sverige AB
  • Equipe Saddles Sweden
  • Equistro Sweden AB
  • Ewas sötvattenspärla
  • Expåra AB
  • Factory
  • Fasteus Specialfordon AB
  • Fautras Skandinavia
  • Femme Natural Boost
  • Filippas Ridsport (Buhrenstjerna Häst & Ryttarutb. HB)
  • Fixabrodyr.nu
ganska många, ja!
skriver mer om det när det inte är så långt kvar!


Lollo

Lollo om Bilder på Silka och Poseidon:
står dom i samma box
inte i samma box men bredvid varandra och i samma hage!

Lite matchningar med schabrak från Hööks


Planer för idag :)

Idag ska jag rida båda 2 hästarna. Båda ska ridas på banan, ska försöka filma lite också när jag rider. Så ni får hoppas på film ikväll :D
hehe random bild

Kingsland jackan kom! :D

Wiihooo min Kingsland regnjacka kom idag :DD
Tack bästa mamma!
Kom även 2 par strumpor + kedjeskydd.  beställde från Filippas Ridsport, snabb leverans.

Det här hade jag på mig på skolavslutningen

Haha lite ohästigt men detta hade jag på skolavslutningen ;)


Linne&Shorts: Vila
Halsband: Glitter
Haha mitt hår blev lite lockigt, stod o plattade det i en timme, kul.

SOMMARLOV <'3

Nu har jag sett hela klassen för sista gången, jag kommer sakna alla :( Kommer sakna klassen och min underbara lärare Ulrika :'( <3
Men, ska bli spännande i höst med nya klasser, högstadiet, fast kommer bli mer läxor + längre dagar...
.
Jag vill ha sommarlov men vill inte lämna klassen :/
:( <3

Bilder på Silka och Poseidon

Lite suddig

Vad tycker ni? Kommentera, snälla!<3
Finns fler bilder på facebook för er som vill se mer!

<3SOMMARLOV!<3

Nu är den hemska timmen i kyrkan avklarad och sommarlovet är här! Gud va skönt. Slippa att behöva gå upp ca 7 på morgonen och allt!
Kan rida hela dagarna!
Jag och Alexandra har bestämt att vi ska rida på långritt nån dag! Så ska vi rida till fryken och bada och fortsätta upp till tegelbacken och till Kils RF! Det ska bli kul! Fast vi vet inte riktigt när....
Men nu ska jag äta jordgubbar och glass! :)

Ridpasset igår!

Silka:
Red fram runt banan (med Alexandra och Magic).
Red sen i paddocken och när det har regnat skitmycket så blir det en stor vattenpöl på ena kortsidan så där ställde vi upp ett litet lite hinder så det blev ett galoppsprång i vattnet, hopp, ett galoppsprång i vattnet!
Det var skitkul! Red inte så jättemycket.
Poseidon:
Det är ju nytt ställe för honom och Silka stog inne i boxen och gnäggade efter honom. Så mamma longerade först och sen red jag. Det stog en massa hinder i paddocken och det kändes som att han var väldigt sugen på att hoppa,
men jag ville faktist inte utmana ödet, han är ju inte in hoppade. Så ist travade jag över en bom fram och tillbaka!
Han var jätteduktig! Poseidon tror jag faktist inte tyckte att det var så kul! efter så berömde jag honom en massa och då tittade han på mig och det såg ut som han sa: "- mähh, jag har faktist hoppat 110cm, det där var ju ingenting!" haha xD
Men jag är jättenöjd!

Mina nya schabrak

Har fått ganska många nya schabrak nu, mest till Poseidon för till han har jag inte så många och mina jag har till Silka (till min 15 tums sadel xD) blir inte så bra till Poseidons sadel (16,5-17) xD
Men här är dom
(som ni har sett i ett annat inlägg) Poseidons
(oxå har sett) Silkas
Silka (ska ha detta på söndag)(tävling)
och 2 till som jag inte hittar!
Alla finns på hööks hemsida! Är det nån som är intresserad så finns länken här
http://www.hooks.se/DeptList.aspx?deptid=3

Skolavslutning idag då!

Idag är det äntligen skolavslutning och ett 8 veckors långt sommarlov har vi framför oss! Efter 1 timme i kyrkan ska vi till några och äta tårta -.- Sen blir det HOPPA i paddocken inför helgen! Skitkul!!!! Hoppar "för" mamma idag. Berättar om hur det gick sen! kmr fler inlägg snart!

DAGENS BLOGG ♦

Ta chansen och bli synlig inför runt 100 läsare varje dag! Vinnaren pressenteras idag SENAST 22.00.

Hur du anmäler dig finner du nedan.

Bara skriv "jag är med" i en kommentar, så är du automatiskt med! 

Jag kommer även bedömma bloggen efter design, skrivspråk (hur man skriver, om man använder för mycket smileys t.ex) och vad inläggen innehåller.


Dagens Blogg

Denna dagens blogg blev .....
Denna bloggen! Kolla om de var du ;)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bedömning -
Hiss: Designen älskar jag, grönt och fräsch, bra till sommaren, uppdateringen är bra och inläggen varierade.
Diss/mindre bra: Kommer inte på något nu.
.
En ny dagens blogg kör igång redan imorgon! I denna var 8 st med, kan ni mer? :D

Lite dyrt Kingsland?

Classic boxgardin från Kingsand
Denna boxgardin från Kingsland är väldigt dyr. Den har inga fack eller någonting utan en helt vanlig boxgardin, jättesnygg, fine. Men priset ? 1099 kr tycker jag är väldigt dyrt för endast en gardin för hästen.

Dagens Ridpass Magic

-PADDOCKEN-
Vi kom ut runt halv 8 tror jag, hehe. Så red till halv 9 därav att jag kom hem sent.
Men vi red i paddocken lite. Jag tränade mycket på galoppombyten, idag igen fast utan bom. Vi satte även upp ett hinder i en stor vattenpöl (vattenpöl är att säga helt fel ord menmen..), värsta sjön då. Aja iaf, det blev som ett vattenhinder, Magic tyckte inte alls det var läskigt utan hoppade glatt över :D
-VILA-



Film Silka Mariestad

Här kommer en lite sen film från när jag tävlar Silka i mariestad. Det är lite suddigt för det blev det när pappa zoomade + solen lyste så himla skarpt. Men hoppas ni gillar den iaf!
http://www.youtube.com/watch?v=uR0vss8l3xY&feature=channel&list=UL
Gick inte att bädda in tyvärr men hoppas det går bra ändå!
.
http://www.youtube.com/watch?v=uR0vss8l3xY&feature=channel&list=UL
http://www.youtube.com/watch?v=uR0vss8l3xY&feature=channel&list=UL

Regn, regn och mera regn :(

Nu sitter vi här efter att varit och tagit in hästar i regn i över en timme, Magic ville inte in så vi fick bygga typ en ''lösdrift'' för att få in henne xD Det kom vi på efter en timme, einsteins är vi xD
Men snart ska vi ut igen och rida :)
↑ Vi xD

Ut mot stallet

Ska ta in hästar med Emma, det regnar :/

Dagens fråga


Dagens låt



Till min fina häst <'3

Jag älskar dig, de vet du ♥

Tips

Vet att Linn (ztreliin.blogg.se) har lagt ut ett liknande inlägg men kör ett här på bloggen också :)
.
För att bättra bildkvalitèn när du laddar upp bilder på blogg.se så kan du sänka bildstorleken SJÄLV istället för att blogg.se ska göra det. För det blir så mycket bättre när man fixar det själv.
Jag använder mig utav GIMP, men man kan även göra det i Photoshop såklart.
Tryck på Bild > Skala bild och sen välj bredden du brukar ladda upp bilder i.

Här kommer några exempel.
Blogg.se som sänkt bildstorleken:

Jag som sänkt bildstorleken:

Blogg.se som sänkt bildstorleken:

Jag som sänkt bildstorleken:
Hoppas ni tyckte om detta inlägg ;)

Please, höj den!

statistiken är bara okey, så snälla, HÖJ DEN!! :DDDD snälla!!!!!;))

Planer för idag

Idag ska jag bara rida Magic. ¨;)
Blir en liten tur med Emma o Silka. Bilder kommer väl. Förresten, kolla nedan:

Bilder från Strömsholm del 2

Enjoy

SPRID!!!!!!!

SPRID, DET ÄR OERHÖRT VIKTIGT!!!!!!!!!!!!!
Förra veckan blev en häst på Orust knivskuren och fick avlivas, inatt blev ett 6-dagars föl skuret från Brastad så de dog. Nu är det dags att hålla hästarna i närheten och hålla koll för nu är dom inte långt ifrån, håll koll, hjälp oss i detta område och SPRID DETTA VIDARE!!!
Länka på FB, DV, Bloggar, överallt måste detta finnas!
Hästskärare på G igen


hiss och diss!

  • skolavslutning imorrn
  • Poseidon och Silka på samma ställe
  • Silka och Poseidon älskar varandra!
  • hittade kläder till skolavslutningen
  • mamma är ledig i 2 dar så jag kan rida Poseidon! :D
  • fick sluta tidigare i skolan
  • fick popcorn i skolan idag! ;)
  • inte så bra väder
  • mamma har jobbat = inte rida Poseidon :/
  • många timmar kvar till skolavslutningen
  • sommarlovet är bara 8 veckor ist för 10 :'(
  • har inget att göra.
  • måste vänte i 4 h och 15min på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till stallet :/

outfit!

hade inget att göra så jag gjorde denna! Hoppas att ni gillar den! :)

Redigera bilder

Nu ska jag sitta och redigera bilder från 1,50 hoppningen, see u later <3

Smakprov hihi. 

Hemkommen från the schoool

Sista dagen i skolan nu då. Vi slutade 12, ren lyx de sista dagarna.
Sista gången i matsalen på våran sida..
.
Vi körde även 4-kamp mot lärarna, 6:orna gör det varje år, det blev oavgjort :/ Men kul dag i skolan, fast ändå sorglig. Kommer sakna klassen ! <3
Hör inte alls till inlägget men roligare med en bild till.

Skolavslutning

På onsdag är det skolavslutning, slutar 6:an, lämnar bästa klassen, får sommarlov i 10 veckor. Vet inte om man ska skratta eller gråta?
.
Vi ska sjunga på skolavslutningen också, jag o 4 till ska sjunga versen, usch pinsamt (fast bara vi typ som kan låten xD, yaaah, intresserad klass man har) resten av klassen får sjunga refrängen också. Den är tillägnad till vår lärare som har stått ut med oss i 3 år ♥
.
Igår fick vi popcorn på matten också, ren lyx att sluta skolan.
Silka och magic fick gå i hagen tillsammans en dag i maj ;)

Bilder från Strömsholm del 1

Här är från Lag-SM ;)
Favoritbilden från dagen!
Svenska mästarna Högbo Ridklubb!

Nytt från John Whitaker

TRANSPORT SKYDD UNION JACK JOHN WHITAKERJW KARLEDS SKYDD UNION JACK JWUNION JACK BENSKYDD 4-PACK JW
Allt finns på Charlies.nu

Bli dagens blogg!

Nu startar vi DAGENS BLOGG. Ta chansen och bli synlig inför runt 100 läsare varje dag! Vinnaren pressenteras imorgon SENAST 20.00.

Hur du anmäler dig finner du nedan ↓

Bara skriv "jag är med" i en kommentar, så är du automatiskt med! :)

Jag kommer även bedömma bloggen efter design, skrivspråk (hur man skriver, om man använder för mycket smileys t.ex) och vad inläggen innehåller.


Outfit @ Orange, Vit


Kameran

Imorgon ska jag ta med kameran och fota lite. Kanske filma lite också. Jaja, får se ;)
Fotar med en Nikon D60 med 3 tillhörande objektiv. (Fast fotar oftast med Tamron objektivet, älskar det)

Dagens ridpass Magic & Peppi

Följde med Alexandra o Miriam hem idag till Alexandra därav uppdateringen :/
-HOPPNING-
Värmde upp honom runt banan tillsammans med Emma o Silka. Sen började jag hoppa ett räcke med bom framför i trav tills det låg på 85 - 90 cm. Han tyckte det var asjobbigt men det är bra träning! Snacka om vilka bakben han börjar få, för ett år sen så hållde han inte reda på dom alls, men nu så hänger de med!
.
I vilket fall skötte han sig jättebra och fick ett par super språng på oxern. Härlig känsla <3
Snygga xD
-DRESSYR/PADDOCKEN-

Red henne lite smått i paddocken. Välmatchade var vi idag också, hehe. Olivgrönt ♥
Hade en bom som jag tränade på att göra lite galoppombyten även om hon gör det bra utan också, men bra träning ändå med bom.
Min ponny, bara MIN ponny ♥

Nya Lamicell schabraket

Lite närmare bilder på det übersnygga schabraket :)

stallet sen!

åker till stallet sen. Rider bara Silka för mamma jobbar :/+ pappa är på fotbollsträning med Lucas!

Bilder på G!

Bilder är på g! Snart kommer det bilder på vad jag köpte!

Why ????!!!

VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ HELSIKETS DYRT ???!!! :((
Liksom 1299 :- för denna tröjan, vad blir det? :'(

Oj oj

Gud, det var så nära att jag köpte detta GG schabrak istället för Lamicell schabraket. Ta chansen och köpt det, väldigt tunt schabrak med pricken över i:et, fårskinnet.
Ni kommer inte ångra er ♥

Jag älskar dig

Black Magic Woman ♥
31 juli 2010 - föralltid ♥

Skriv era bloggar!

Skriv gärna era bloggar så kikar jag in på den + kommenterar :)

Strömsholm :DD

Så, hemma igen efter en låååång dag. Usch, jag somnar snart.
Aja, vi kom dit vid halv 10 ungefär, vi satt på McDonalds och käka frukost i typ en halvtimme så o.o
Då kolla vi D-ponny ekipagen, sen så gick jag o Emma ner till själva "mässan" med tälten. Hittade faktiskt mitt lilla turkosa schabrak så det köpte jag :DDD Såhääääääär nöjd, mamma har lovat mig PC boots till det också :D Förhoppningsvis kan jag använda det redan till helgen!
Sen kikade vi på Lag-SM klassen omg 2, och sen 1,50 hoppningen. Läskigt högt..
Kärlek, mer bilder på det imorgon! :D

Detta köpte jag på Strömsholm! :D

Blev lite ändrade planer. Eftersom det schabraket jag hade tänkt att köpa bara finns i full och så skulle det vara det till Silka, så kom jag på... ett full schabrak till min 15 tums sadel, nonono. Det skulle se helt, jättekonstigt. Så istället köpte jag... en ryktlåda och en borste till Poseidon och 3 par kingsland strumpor. Bilder kommer imorrn! Jag "vann" även knäckebröd+ att jag frågade en vad en liten sak med morotskraftfoder kostade och då sa han att dom inte sålde sånna men han frågade om jag hade egen häst, och sa ja ju såklart Ja. Då sa han okey, ta den och till din häst och hälsa att det var ifrån mig! xDDD >Så jag fick den! Vi har även flyttat ner Poseidon till Alexandra! Vi var och tittade på Enjoys föl oxå för nu äntligen har hon fölat! Det är ett sto som NOG ska heta Gesoline. Men det är inte säkert Hon är jättesöt och jag fick gå in till henne och då åt hon på mina fingrara, sög på dom!
Måste gå nu får blogga mer imorrn!

Vilma

Vilma om Film på Poseidon!:
Har du hoppat ngt på honom?:D
Han är jättefin!:)

inte än, men snart ska vi hoppa in honom! Filmen var från finalen i 3års championatet. Det var förra året så nu är han 4!


Dålig update, right

Idag har vi haft dålig update, right! Men vi har ju vi har ju varit och kollat på tävling!
Lovar, det kommer mer inlägg snart!

Strömsholm!

Nu är vi snart på Strömsholm! :D Wiiihoo längtar <3 /A & E

Strömsholm imorgon då

Imorgon blir det strömsholm! :D
.
Wiho, vi åker senast halv 7 och räknar att vara där vid 9, då börjar Lag - SM klassen. Tar med kameran såklart, massa bilder kommer sen. Jag (Alexandra) ska leta efter ett turkost schabrak + pannband, fast annars får vi se vad jag köper (:
Jag (Emma) ska köpa ett rött JW schabrak till Silka och en lädergrimma till Poseidon. Ska nog även köpa små hjärtan med hästarnas namn i att sätta på grimmorna!

Film på Poseidon!

Film på Poseidon när han löshoppas+ bilder!
KOMMENTERA!!!! :DDDDDDD

FILMEN :'DDDD


Har varit på bergvik!

Har kommit hem från bergvik och sitter i Alexandas rum och bloggar! Fick en massa saker! Jag fick:
Nya converse (svarta), 2 tröjor, 2 shorts, 2 pack snoddar, 2 påsar godis (till hästarna), 2 schabrak, 2 grimmor och en massa saker!
till Silka
till Poseidon
älskar dig mamma!!!<333333

Frågestund :D

FRÅGA FRÅGA FRÅGA FRÅGA :DDDD







RSS 2.0