Hej

nu bakar jag och mamma lussekatter och pepparkakor :D

min blogglust är inge bra nu men imorgon troor jag det kommer nya fräscha bilder!! mamma fotade i går eller förrgår tror jag ;)

/ E

Allt har ett slut.

Jag nu bestämt mig att gå min egna väg och börja blogga själv! Hoppas ni följer mig där, mot toppen med Frozzy och Magic!
 
http://aalexandrarystedt.blogg.se/
 
http://aalexandrarystedt.blogg.se/
 
http://aalexandrarystedt.blogg.se/
 
http://aalexandrarystedt.blogg.se/

Förlåt....

Förlåt att jag inte har uppdaterat.... Bloggen har varit död nu under ett tag och blogg.se appen har inte funkat alls. Och det är inge roligt nu när Alexandra inte bloggar. Aja, får se hur det blir! Men nu vet ni hur läget ligger till iallafall 
 

Svenska ryttare i prislistor

Svenska ryttare i prislistor

 

Några svenska ryttare nådde flera prislistor på internationella hoppningar i Holland och Belgien den gångna helgen.

 

I holländska Enschede för ponny, junior och young rider var Irma Karlsson och Cornet placerade i Grand Prix på 1,45-höjder för young rider. Bland juniorer vann Gabriel Andersson en 1,30-hoppning med Secreto LS La Silla (hingst f -01 e Stakkato-Dynamo).

Ponnyryttarna lyckades bäst i en laghoppning med tolv lag.  Tolv fel efter två 1,25-rundor höll till delad andraplats med ett holländskt lag bakom ett felfritt Storbritannien. Gabriel Andersson var bäst i laget med två felfria rundor på Good Time Girl. De individuella ponnyklasserna gav två placeringar vardera för Phillip och Adam Carey samt ett pris till Gabriel Andersson.

I tvåstjärniga Neeroeteren, Belgien, var Petronella Andersson och Isabell Bengtsson, båda young rider,  placerade på 1,40-höjder med Nosco de Blondel och Wirando H.

 

Resultat: Enschede  
Neeroeteren


jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om en Macbook Air värde 11 795 kr på http://dennism.se 
http://dennism.se/vinn-macbook-air-varde-11-795-kr/


Follow me on instagram

Följ mig på Instagram :D
 
Och du kan till och med få en och en annan shoutout ;)

Fyrverkerier skrämde ponnyer

Fyrverkerier skrämde ponnyer

 

I söndags skulle en ny tunnel i Bjuv invigas, bland annat med fyrverkerier och ponnyridning. Men det blev ingen lyckad kombination.

 

Innan ponnyridningen hann avslutas satte räddningstjänsten igång invigningsfyrverkeriet, bara 50 meter längre bort. En liten flicka trillade av när ponnyn hon red på blev rädd.
- Hon föll ner med huvudet i marken men hon hade ridhjälm på sig, berättar Nicklas Malmros, som fanns på plats vid ponnyridningen, för Helsingborgs Dagblad.

Kommunen ber nu om ursäkt för det inträffade, som sägs bero på miss i kommunikationen. 
- Vi hade planerat för att ponnyridningen skulle avbrytas och att de skulle gå iväg med hästarna, säger näringslivssamordnare Bengt Fellbe till tidningen.
Enligt Fellbe ska ingen ha skadats allvarligt.


Idag är det en stor dag!

Idag har jag haft Poseidon i 1 år!!!!!! Tänka sig att tiden går så fort. 
Här var en riktig lurvpelle. Det här var oxå min ALLRA första bild på honom, sötizen <3
 
 
 
 
Förstår nästan inte att det REDAN har gått ett år. Men han har blivit lite annorlunda, det har han.
 

Loading...

 Comment if u HATE this. I comment for i HATE this. I can't waiting!!!!
 

Silka

LOVE UUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
♥♥♥♥♥

My best horse

Silka är min bästa häst men Poseidon är min framtida

stjärna! Silka är inte den som har finast gångarter,

hoppar finast mm. Men hon är min sötiiz. Poseidon

däremot är familjens stjärna som alla tror ska bli

något speciellt i framtiden vilket han oxå kommer bli

för han är MIN! 

 
♥♥♥

Tjejkvällen vi hade

Kom på att vi inte berättat så mycket om tjejkvällen så jag hade tänkt berätta lite om det ;)
 
Först kollade vi på en skräckfilm (kommer dock inte ihåg vad den hette...) och åt godis, chips och drack dricka! 
När den nästan var färdig gick vi till sultan och köpte PIZZA :D Då var vi LIVRÄDDA för ALLT! Det var en myskobil där som stog mitt i vägen och sne när vi kom och gick där åkte den emot oss och svängde sedan iväg. Vi bara sprang runt som yra höns och skrek. 
 
Men när vi kom hem åt vi och sedan var dags för lite ansiktsmask! När det var finished gick vi upp och kollade färdigt på filmen som handlade om demoner! Vi satt med en varsin kudde över ögonen, fast jag kolla mest! ;)
Mina friendz var lite rädda, speciellt när jag skrek som aldrig förr! Det var skitläsikgt :OO
 
Filmen finns på http://www.swefilmer.com/ jättebra sida med gratisfilmer till tusen! När filmen var slut så var alla så rädda att vi fick sätta på något tecknat grejsmojssakis, hahaha.
 
 
Men nu vet ni ungefär vad vi gjorde ;)
 
 

Blogg.se vs Devote

 
Vad tycker DU?
 
Själv tycker jag blogg.se Visst det laddar mycket ibland och nån dum KO kommer upp och massa grejejer men SHIT SAME! Jag tycker ändå att blogg.se är myycket better! Vad tycker ni? Kommentera och säg!
 

Blogg.se vs Devote

 
Vad tycker DU?
 
Själv tycker jag blogg.se Visst det laddar mycket ibland och nån dum KO kommer upp och massa grejejer men SHIT SAME! Jag tycker ändå att blogg.se är myycket better! Vad tycker ni? Kommentera och säg!
 

Fixxat

Nu har jag fixat till några tidsinställda! Det blir inte så intressanta men shit same! Men KOMMENTERA tips mm. osv ;) 
 
Nu har jag verkligen nada att göra. Har gjort alla läxor, det enda är att vi har "prov" på fredag om parti grejs och demokrati, diktatur, monarki, rebublik mm. Inte såå svårt. 
 
Men här är en grej som hände idag!
 
Det var nämligen såhär:
 
Jag och några kompisar fick för oss att hoppa ut genom fönstrena på toan, och dom är skiiitsmå! Så vi tog av oss jackorna så vi bara hade skor på oss. Sen hoppade vi. Jag hade inga problem att komma in i själva fönsret men sen när jag skulle hoppa så.. såklart JAG! Vem annars? Klantig som jag är fastnar jag med den där ----- armen i fönstret så det gör apont! Men det gick bra! ;)
 
 
Idag hade vi oxå en vikarie som hette Linus. Han var 19 år och hade INGEN utbildning. Typ alla i klassen trodde han var full, HAHAHAHAHA! På engelskan letade han efter skivan, så fråga han: Sitter skivan i datorn eller vart spelar ni upp den? Och vi bara Nej, vi spelar upp den i cd spelaren sa vi och pekade. Så gick han fram till den och slog lite på den och säger: Vad är det här för något? Och ALLA i heeela klassen DÖR av skratt!!! Jag och Amanda som sitter längst fram skrattade så vi grina och fick gå ut för att inte skratta ihjäl oss, HAHAHHAHAHHAAHHAA.
 
Han var inte alls sträng och vi fick göra som vi ville. Han hade ingen koll på NÅGOT och sa en massa konstiga grejer. 
 
Och han fattade att vi skrattade åt honom det syndes lång väg! Han gick runt i klassrummet med en pekpinne och sen säger han typ bara: Nu  går jag ut på rast jag eller nu går jag och äter. Och sen i slutet när vi skulle ha bild kom en annan lärare (som har oss i bild) så då går han och bara, Nu åker jag till högboda! Och vi bara okey, Hejdå då! Hejdå, HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Svårt att förklara hur kul det var men det var den ROLIGASTE SKOLDAGEN I HELA MITT LIV, HAHAHAHAHAHAHAHAHA! 
 
 
 
Ja det var lite om dagen, detaljerat! Ses bloggisar ;)
 

Apple grundaren erkänner

Apple-grundaren erkänner – Android är bättre än Iphone

 

Han må ha startat Apple och har en Iphone i fickan.
Men grundaren Steve Wozniak erkänner att det finns fler än ett område därAndroid-telefoner har sprungit om Iphone.

Det hela uppdagades i en intervju med Daily Beast där Wozniak beklagade sig över Iphonens begränsningar i en jämförelse med Android-telefoner.
– Min huvudsakliga telefon är en Iphone. Jag älskar den, men jag önskar att den kunde göra allt det som min Android kan, sa Steve Wozniak till Daily Beast.

Men vad är det då som stör mest? Enligt Wozniak är det framförallt begränsningarna i Siri som gör honom upprörd.
– Jag brukade kunna fråga Siri: Vilka är de fem största sjöarna i Kalifornien? och få rätt svar – nu missar telefonen bara.

Föredrar Androids navigation
Utöver att Siri blivit högst opålitlig, nämnde Steve Wozniak även att han föredrar GPS-navigationen i Android-telefoner samt att han är trött på att alltid behöva ladda sin Iphone. Så på det stora hela låter det lite som att hans förtroende för Apple-telefonen har blivit lite kantstött. Vilket är högst anmärkningsvärt med tanke på att Steve Wozniak är en ikon inom Macintosh-kulten.

Men trots detta så säger Wozniak att han fortfarande rekommenderar Iphone till folk. Och att den är det bättre valet för de flesta personer eftersom den är så oerhört enkel och intuitiv.

 

 

 

 

 

Det vet jag inte om JAG håller med om! Jag tycker att iPhone är den bästa mobilen man kan ha, även om jag inte har någon så vill jag gäääärna ha en :D

 


Från stallet

Hemma från stallet nu! Imorgon ska jag till stan med Farmor & Farfar! Men då blir det nog inte så bra update från min sida :|3

Idag i stallet mockade och gick jag med Silka. Morfar hjälpte mig :D


Hejhej!

Har kommit hem från skolan för ett tag sen och ska äta och göra skitläxor -_-


/E


Svar på kommentar!

Vilka tycket du är dom finaste ponnysarna på tävlingarna du är på? Och du får inte välja dina eller Alexandras! :) 

Vad är ditt mål med poseidon? :)
 
 
Det finna OTROLIGT många fina hästar ute på tävlingarna. Men här är några jag tycker är fina:
 
Stitch, Elvira, Cillton, Zilda, Chardonnay, Caring Cassie och MÅNGA MÅNGA MÅNGA fler. Så det är här är bara några!
 
 
 
Mitt mål med Poseidon är att åka tillbaka till Falkenberg och tävla i 5 års championatet men påvägen dit, för att kunna komma dit så måste jag ju göra mer än att bara ha ett mål. Så i första hand ska jag komma ut och hoppa Clearounder.
 
 

Stelfrusen -.-

Har precis kommit hem ifrån stallet nu. Det är sjuuukt kallt ute, minus 14 grader. Silka fick stå idag men Poseidon skrittade jag runt banan och i paddocken. Det gick bra!
 
Nu så går eller skrittar jag bara mina hästar eftersom det är fruset i backen :'(  
 
Men nu ska jag snart ta en varm dusch!
 
Har tänkt att göra några tidsinställda nu under veckan då jag har svårt att hinna blogga. Så om ni vill se något speciellt så KOMMENTERA! Annars kaaaanske det blir liiite mindre inlägg ifrån min sida.
 

Önskelista | Christmas 2012

Önskar mig inte så mycket då jag sagt att jag kan få allt på GHS istället haha ;) Så om vi köper antingen sena födelsedagspresenter där ;) Eftersom jag fyller år innan GHS den 28 mars. 
 

-16

Varmt osv ute!
 
Men helt ärligt vad jag vill ha ridhus just nu! Man kan ju inte hålla igång hästarna sålänge inte dumma snön kommer. Man kan bara skritta för det är fruset överallt! Åh vad jag hatar Sverige. Inte säker om jag kan sätta igång Frozzy och börja trava nästa vecka om det inte kommer snö! 
 
Idag slutade jag 15.05 som vanligt på måndagar (dock kom jag hem 15.20) och sedan var jag ute i stallet typ vid 20 i 4, snabb tjej! Då började jag med att skritta Frozzy barbacka med 2 täcken, riktigt kallt och jag min näsa och kinder la av typ, haha? Saknade ridhus just då. 
 
Magic fick vila då jag var stelfrusen, imorgon ska båda skrittas, dock får vi se om jag hinner innan jag fryser till is hehe.. 

Söndag, en dag före måndag..

Stallet fixat osv. Red Magic i typ 20 min, skrittade och travade lite på gräs som var mjukt! Men gick in fort för att mina händer inte hade någon känsel, sedan fixade jag henne och gick in i ett varmt kök i stallet och drack både oboy och äckligt te med typ 10 sockerbitar i haha. Allt för att värma mig!
 
Frozzy fick faktiskt vila för att han skoddes idag och det var väldigt varmt not ute såå... 
 
Igår köpte jag iphoneskal, halsband och 2 nagellack. Smått och gott! Sedan sov Miriam över hos mig!

Frusen

Har ridit Magic och Frozzy skos, ska rida han sen! Sitter i köket och värmer mig med oboy o pepparkakor ;)


Nooooooooow

 
Nu ska jag åka till stallet :D Det ska mockas, borstas, ut på promenad, göras höpåsar, mat och myycket mer!
 

Dags för tävling!

 
Det var längesen vi hade en bloggtävling så nu ska jag ha en liten tävling!
 
Regler: Ni ska göra en bild på mig och mina hästar. Det ska vara så fint ni kan men det kan vara en enkel bild!
Ni ska oxå kommentera DETTA inlägg att ni är med och tävlar. Och OM ni har en blogg så ska ni även dela länken till bloggtävlingen.
 
I kommentaren: Ska namn och (om ni har) bloggnamn finnas med. Länken till inlägget där ni delade tävlingen ska oxå finnas med. Inte bara till eran blogg utan oxå till inlägget!
 
Priset: Priset är hemligt och jag kommer att ta kontakt med vinnarna när tävlingen har avslutats.
 
Tävlingen avslutas: Den 18 dec. Men om det är tillräckligt många med avslutas den tidigare.
 
TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA TÄVLA
 

Svar på kommentar!

Hej! Jag har 2 små fråga till er!

Har Alexandra slutat bloggat? Är det bara du, Emma, som bloggar? :)

Och en till dig Emma!

Har du någon privat blogg, som bara är din? För jag verkligen ääääälskar dina inlägg :D Dom är sååå bra tycker jag! Skulle vara coolt att blogga tillsammans med dig! :DD

/ Vibymuppen
 
 
Nej, jag tror inte det iallafall
 
 
Nej jag har bara denna! awww, skulle vara kul att blogga med dig oxå men nu har jag tyvär redan en blogg :')
 
 

Prata med datorn

 
Haha jag har inget liv!
 
 

Godmorgon!

Hej! Snart kommer morfar och hämtar mig ;) Lucas spelar hockeymatch även idag -.-

Kakförsäljningen blev inställd för dom som sålde igår sålde slut på ALLT så dom som skulle sälja idag behövde inte!

Får se hur mycket updatedet blir idag!

/ E


Foton på my darlings

Mer imorgon!
 
Ps. På bilderna = Jag och Katrin 

Joggning med Jobbning

 
... På Silka har jag ridit JÄTTEMYCKET markarbete. Inte så mycket galopp utan mest joggning. I början har hon krånglat så in i norden. Hon vägrat att gått, stegrat mm. Men jag har bara låtit bli att bry mig så tillslut slutade hon faktist.
 
Och efter allt bråk har hon varit en dröm att rida! Så himla fin. Hon har faktist tillochmed gått skänkelvikning. Hon har blivit helt hjärntvättad. Åhh, är så stolt över min lilla tjej.
 
 
 
 
Men nu ska jag åka till stallet <3
 
Följ mig gärna på Instagram @emmaaaaah
(Bilden (na) är klickbara)
 

Ridpasse´n ida'

 
Idag ska jag och morfar mocka boxarna och hagen. Mockar hagen nu typ varje dag så att inte skiten fryser fast :P
 
Jag ska även skritta med Silka, det är ju fruset så det är inte såbra för hästarnas senor att rida då -.- Bara snön kan komma så man kan få rida ordenligt -______-
 
Poseidon han får stå då han kan vara lite jobbig att gå med så det är bra om mamma är med ;)
 
Men nu har vi varit på Forshagas ridklubbs gårdscaf´e och fikat lite, haha xD Det var jättemysigt!
 
 
 
 
Vill oxå säga att jag tycker ni är bäst! Statistiken är jättebra även om jag uppdaterar som en kratta!
 
TACK! :D
 
Första gången jag tävlade i Kil.
Första eller andra L:Bn
 

Påväg home

Idag

är jag hos Morfar för Lucas och pappa är på match i Åmål. Nu ska vi åka hem från affären (och biltvätten) och sedan ska vi åka till stallet :)

/ E

I biltvätten



med Morfar ;)











RSS 2.0