To the stable again

Nu ska vi till stallet igen. Tredje gången idag... ;)   Kollade precis färdigt på fälttävlan. Surt för Sara som var såååå nära  guldmedaljen! fast silver är oxå jättebra! :DD
 
Idag kommer det en ny tjej till stallet, hon lånar en häst som är russ blandat med islandshäst....
 
 

Inga mer inlägg på ett tag! :(

Hjälp, det börjar åska nu, vi stänger av datorn och bloggar mer när det har gett sig :)
 

Fälttävlan!

Nu ska vi titta på fälttävlan :D Kul att se faktist

Sitter här och spelar my horse!

Hej, vi sitter här och typ inte gör något. Spelar my horse :) Ikväll ska vi kanske sova i stallet! Det ska bli kul!!!!! Vi ska åka och köpa godis som vi kan ha :D mums <3
 we love ♥

Ridpasset 29 juli

I förrgår hoppade jag 60 cm vattenmatta med Poseidon!!!! Mormor har bilder, ska bara få dom ;)
 
Har haft väldigt dålig uppdatering men nu kommer fler inlägg!

Så sant haha!

Gör ni det? / alexandra


Sorry

Förlåt jättemycket för den dåliga uppdateringen ! Men har varit i stallet och ridit Magic med Emma och Felicia. Nu ska vi äta och sen ska vi tillbaks till stallet för Poseidon ska skos. Tävlade mot Emma på My Horse hihi // Alexandra


Storhäst

Har precis ridit Storhäst, nu ska jag agera fotograf, Emma ska rida dressyr på Stormis!


Snygg väst Emma!

Är med Felicia och Emma! ;)


Påväg!

Nu är vi Påväg till Arvika!


Film!!

Ett ihopklipp av dagens provridningar, tänkte de skulle vara kul och se!
 

Bilder på Emma och Silka från i lördags


Imorgon

Imorgon ska jag (Emma också) till möte på Arvika Ridklubb, vi ska snacka om Div 2 laget! Ska bli spännande och se, längtar så tills det drar igång. Älskar att rida i lag! Förutom all press då.  
 
Har även hittat några D-ponnyer vi ska ringa på, mums såg värsta fina C-ponnyn.. Nej, men jag kommer bara kunna ha den då i typ 1,5 år till då och jag kan verkligen inte skilja mig från hästar egentligen... 
 
Nu ska jag äta godis och redigera bilder, kuligt. 
Idag åkte Diego.. Saknar honom.. :/

Provridningarna

Idag provred jag 2 D-ponnys i Örebro. 
 
Båda var nästan på samma plats så vi passade på att provrida båda samma dag. Den ena var ett 6-årigt sto, irländskt sportponny, hon hade gått 1 meters klasser på Irland. 
 
Hon var rätt springig av sig och kände att i traven gick de bara fortare och fortare, jag är ju van pigga hästar men ja. Annars var hon väldigt fin!  Men vi passade inte riktigt ihop.. 
Sportponny med motor. Hästar säljes
 
Den andra var en brun 5-årig (var dock 9 mentalt ;)) D-ponny som hade gått också 1 meters klasser. Han var en väldigt kraftig sak, han var inte trög, rätt stark och sög tag i hindren. Men vill nog ha en liten ädlare om ni förstår mig rätt nu, han var jättefin men han var lite för stark också!
 
Catago. Hästar säljes
 
Ska leta vidare.. 
 

Påväg hem

Nu är jag Påväg hem! Skriver mer ikväll om hur de gick oså, men ska bara säga hejdå till Diego.. :(


Var dig själv!

Försök inte passa in, det finns inget rätt eller fel hur man ska klä sig, vara, eller vilken stil man har. 
Det finns bara en som DU, var stolt över det och var dig själv, var den du är. Varesig vilken stil du har. 
 
 
Var inte någon annan som du inte är. Du är du, ingen annan kan ändra på det, även om du gömmer ditt riktiga jag bakom 277121 lager smink. Förstå mig rätt nu. 
 
Du lever bara en gång, försök då inte låtsas att du är någon annan. 
 
Var dig själv, alla andra är redan upptagna! 
 

Vaccinera

Hej, nu ska jag till stallet :) där ska jag rida upp till bergsgård för Henrik (han som bor där) ska vaccinera Silka ;) sen ska jag rida tillbaka och då blir det rida Poseidon :DD KANSKE blir något snabbinlägg ;) ses!

Vaccinera

Hej, nu ska jag till stallet :) där ska jag rida upp till bergsgård för Henrik (han som bor där) ska vaccinera Silka ;) sen ska jag rida tillbaka och då blir det rida Poseidon :DD KANSKE blir något snabbinlägg ;) ses!

I want

Detta vill jag ha från Hööks nya kollektion!
 
Först och främst - denna västen från JH Collection. Jag älskar blanka och gulddetaljer på västar så vad kan gå fel på denna? ;)  Den är stilren och ser lyxig ut nästan. Den kostar 349kr och det är jättebra också för att då kan man få en snygg dunväst utan att betala över 1400kr. 

Sedan detta schabraket från också JH Collection. Har deras förra schabrak och jag fullkomligt älskar det! Jag älskar designen och allting, denna var tillochmed ännu snyggare. Stor hiss från mig. Den kostar 369kr.
 
Denna tröjan från HV Polo har nyss kommit in så även om den inte är ifrån Hööks lägger jag upp den ändå eftersom den går att köpa på Hööks. Den ser skön ut att rida med på sommaren och är i snygga färger. Den kostar 599kr.
 
 
 

Bilen!

Nu sitter jag i bilen med datorn påväg dit vi ska ;)
Hoppas de går bra idag!

Morgondagens planer

Imorgon ska jag faktiskt åka och provrida 2 st D-ponnyer, förvånade? :D
 
De ska bli askul och båda ser jättefina ut! Hinner inte fixa några tidsinställda så ni får nöja er med Emmas bloggning och lite mobilbloggning, grym statistik de senaste dagarna förresten, uppdateringen suger men ni är bäst. 
 

Love u all, ni som peppar oss, ni som läser, ni som hatar oss, ni som tycker ingenting om oss, ni som älskar oss. Jag älskar er alla. 
Imorgon åker finaste Degisen. Han hamnar på ett bra ställe och jag kommer sakna honom, har utvecklas lite som ryttare varje dag på honom, nya efarenheter, nya utmaningar har jag tagit mig åt, vissa har jag misslyckats och vissa har jag lyckats. 
 

Hej, förlåt för dålig uppdatering.

Har inte orkat blogga bara, men ska blogga om dagens ridpass. 
 
Galopperade faktiskt idag! Hon surade ihop lite och drog värsta bockningsserien, haha. Glad häst som får galoppera. :) 
 
Annars var hon rätt pigg, red i paddocken runt fyrkantsspåret mest och på några små volter. 

Film på Poseidon!

Idag eller imorgon kommer film på Poseidon! :)
 

KRK

Hej! såhär gick det idag:
 
L:C
 
satsade ganska mycket och det gick väl. Vände ganska snäva svänger och hon var. Hon var väldigt snabb i "benen".
Vann den klassen! :DDD jättenöjd.
Typ allt kändes superbra.
 
(tyvär ingen film :'()
 
L:B
 
satsade inte så mycket. tänkte mest på att rida felfritt. Gjorde min första felfri L:B på regional tävling! Hon kändes jättefin!
Jag kom 2:a :DDDD
 
 
så det blev 3 starter, 3 placeringar!
 
JÄTTENÖJD!
 
film kommer nog imorgon :)
'
 

Bilder

Här kommer några bilder från tävlingen igår! 
 

Silka i transporten


Så duktiga!!

De vann första klassen, med två sekunder! ;D


Lägga oss

Ska nog gå pch lägga oss nu för klockan börjar bli ganska mycket och vi ska upp tidigt. Ska bara bädda mm. Imorgon hoppar jag L:C och L:B. L:Bn är regional och L:Cn är lokal. Hoppas att det går bra i båda såklart! 
Här är lite planer:
 
I L:Cn så tänker jag satsa ganska mycket OM  det vore så att jag kom till omhoppning. Ska försöka att öka och gasa mycket men även inte överdrivet mycket. Vill iaf ha en fin runda ;))) Hoppas att det går bra!
 
I L:Bn ska jag gasa ganskaaa mycket om jag nu skulle gå till omhoppning men jag vill gärna ha en fin felfri runda :D
 
 
Är inte alls nervös, det är jag aldrig faktist, bara i början!
 
Men nu ska vi "sova", godnatt!
 

Tävlingen idag :)

Hej nu har vi ätit. Alexandra följde med mig hem så hon sover här!
Såhär gick det på tävlingen idag:
 
Hon var ganska pigg. Hon hoppade verkligen jättefint på framhoppningen! Jag gick in på banan och mot första hindret så var det uppförsbacke men det gick bra! 
 
Kom till omhoppning men red ganska lugnt. Men på 9:an så hoppade hon av väldigt stort men det gick bra. Hann inte svänga så jättefort men aja.
 
Kom 2:a iaf!!!! Ganska nöjd men det kunde ha gått litee bättre ;) Men jag är nöjd ;D
 
Bilderna och filmerna är på mormors kamera, men som jag sa, gör en film utav alla dagar ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodbye Diego
Sitter hemma hos Emma, ska sova över här och följa med imorgon på tävlingen!
Stryker mig imorgon. 
 
I LD:n gick det bra på 1an men sen på 2an som var FRÅN utgången och allting stannade han flera meter undan och bara stod på bakbenen. Sen kom vi över det och sen stoppade han på 3an så jag åkte av.. 
 
Sen på framhoppningen till LC:n så surade han ihop totalt, provade att ha spöet med men de gick inte alls bra. Han bara stod och stegrade, det var faktiskt rätt läskigt för jag kunde inte göra någonting heller. Tänkte inte gå in på banan liksom för visste inte att det skulle funka så jag valde att stryka mig. 
 
Och han pallar inte tävling längre, han kommer nog aldrig tävlas mer, han har pressats för hårt när han var yngre och blivit "utbränd" ungefär. Han vill ju hoppa och har den hoppkapaciteten, men det är nått fel i huvudet på honom. De har pressat honom för mycket så han blivit helt knäpp på tävling. För han kan bli riktigt farlig på tävling, han bara stod spikrakt upp liksom. 
 
Så han ska tillbaks till sin ägare, tråkigt och jag kommer verkligen sakna honom, men jag vill ju ha en jag kan tävla på och utvecklas. Så vi fortsätter leta D-ponny. Älskade Degen <3  
 
Han är så fin, men somsagt, han mår verkligen dåligt över tävling och förut, innan vi åkte när jag satte på transportskydden stod han och SKAKADE av nerverna liksom. Det är inte normalt! Så han mår nog bättre att bara gå hemma lugnt. Han besitter verkligen en enorm hoppkapacitet men ja.. Han pallar inte tävling. Sad but true. 
 
Vet inte när han åker, de måste ordna en stallplats först. Men kan meddela lyckligt att jag ska börja galoppera Magic nu och hon ska nog vara igångsatt och klar till första omgången i Div 2 nån gång i augusti! Så glad. 
 
FINASTE DEGIS, DEGEN, DIEGO, DEGO, kärt barn har många namn. <3
 

Påväg!

Nu är vi Påväg! :D


Till stallet

Åker till stallet alldels starx!

Tävling

http://www.ponnysanning.se/?p=10119#comments
http://caseapp.se/
 

Duschat och fixat allt ;)

Hej, förlåt för min uppdatering men blogg.se krånglar HELA  tiden. Men nu har jag varit i stallet och fixat iordning allt. Ska bara borsta och lasta :) film och kanske bilder kommer nog på söndag. För jag gör en film utav alla klasser ist. 
 

 
 
igår när jag red Poseidon, så var morfar där. Och han hade med kameran så han filmade när jag hoppade 60 cm med Poseidon!!!!!!! Duktiga killen. Ska bara få filmerna så ska jag göra en film, i promise ♥ Är superduperjättenöjd!!!!!!
 

Hemma snabbt

Blogg.se krånglar HELA tiden -.- 
 
Aja, har just varit och duschat Dego. Så nu är han ren och fin! Ska äta nu och sen tillbaks till stallet. Allt är dock redan i hästlastbilen, ska bara borsta honom och lasta honom. ;) 
 
Taggad till tusen! Lovar bilder och filmer ikväll :D

HJÄLP?

Jag har laddat ner videofyappen på min mobil men när jag ska skriva i e-posten, lösenordet och bloggportalen, o sen trycker på save blir det bara såhär:
Någon snäll själ som vill säga vad som är fel? Har testat typ 7 e-postadresser haha och bytt lösenord hela tiden, är det blogg.se som är fel?
Please, hjälp mig för jag vill verkligen kunna ladda upp livevideos till er!
 

Godmorgon

Typ nu ska jag sticka till stallet! Ska mocka och släppa ut hästar, typ de vanliga. Sen hem och blogga och sen tillbaks till stallet för att tvätta honom, o sen bär det av till KRK! Imellan det ska jag hinna andas och äta också ;)
 
Är jättetaggad och inte alls nervös faktiskt. Har ju inga förväntningar, jo vill ju att det ska gå bra men har ju inte vart iväg med honom någon annan gång.
 
Men nu är jag tryggare på honom, igår klarade jag av honom själv när han stod på bakbenen och inte ville gå fram. Så det gav mig nytt självförtroende och jag är inte lika rädd längre när han gör så. 
Haha, en liten failbild. 

Tävling!

Typ nu ska jag sticka till stallet! Ska mocka och släppa ut hästar, typ de vanliga. Sen hem och blogga och sen tillbaks till stallet för att tvätta honom, o sen bär det av till KRK! Imellan det ska jag hinna andas och äta också ;)
 
Är jättetaggad och inte alls nervös faktiskt. Har ju inga förväntningar, jo vill ju att det ska gå bra men har ju inte vart iväg med honom någon annan gång.
 
Men nu är jag tryggare på honom, igår klarade jag av honom själv när han stod på bakbenen och inte ville gå fram. Så det gav mig nytt självförtroende och jag är inte lika rädd längre när han gör så. 
Haha, en liten failbild. 

Kväll

Förlåt för min dåliga update nu på kvällen, men blogg.se appen har krånglat och de kom upp typ 100 inlägg på samma, så den har krånglat jättemycket + blogg.se står de bara laddar hela tiden -.-
 
Har varit i stallet hela kvällen, red båda hästarna. Magic fick gå ett pass på banan, gick bra men hon var lite pigg. Red Diego med Emma först runt banan och sen red jag honom i paddocken, lösgjorde honom och flyttade för skänkeln. I stallet packade jag och smörjde! Blir mitt mörkblåa JW schabrak imorgon + hans mörkblåa skydd + svart swarovskipannband. Kommer outfit på de snart. 
 
Har bara hunnit att duscha och äta och ska snart sova. Ska upp imorgon och ta stallet, släppa ut hästarna och mocka. Sen ska jag nog hem, bloggar (?) och tillbaks igen och duscha honom. Vi åker vid halv 3 tror jag, D-ponnyerna startar först i LD:n och de börjar 16.00. 
 
 

Snabb inlägg

Hej, kommer ett snabb inlägg
 
Har varit och badat nu och ska till stallet. Smörjer och fixar allt inför tävling men duschar henne imorgon då det börjar kl. 16.00 Kommer kanske något tidsinställt

Snabb inlägg

Hej, kommer ett snabb inlägg
 
Har varit och badat nu och ska till stallet. Smörjer och fixar allt inför tävling men duschar henne imorgon då det börjar kl. 16.00 Kommer kanske något tidsinställt

Bloggar

En annan del av bloggar jag läser xD


Hagen

Mina sötisar


Bloggar jag läser

Nån från frågestunden ville att jag skulle lägga upp vilka bloggar jag läser, så här kommer det! Bilderna är klickbara.
Läser inte så många bloggar, inte längre ;)
Dessa är de jag läser varje dag, finns andra som jag bara klickar in på ibland.

Tävlingen imorgon

Imorgon blir det debut med Diego! Ska hoppa LD och LC. Och på lördag regional LC (tror jag de va). 7
 
Kommer inte rida för att vinna eller något utan att bara få bra rundor, har ingen aning hur de kommer gå. Men jag får hoppas vi får bra rundor!
 
Startar rätt bra på fredagen, men inte på lördagen.  Det är på en stor utebana på Karlstads RK och jag älskar verkligen den banan, känns rätt att debutera där. 
 
Och lite kul att alla i stallet förutom en, ska tävla imorgon x)
 
 
 
LD:n på fre
LC:n på fre
LC på lör
 

Bada sen!

25 grader ute! ska och bada sen. I abbortjärn
 

The typical horsespot-bloggare

Har ni sett denna nya sidan om The Typical Horsespot-bloggare? ;) 
 
Den är ju jättekul, och alla som hetsar upp sig borde ta det med en nypa salt för tillochmed Linn Olsson som är med säger att den är skön! Vissa bilder är kanske lite onödiga men SANNA. Folk vill inte se sanningen :)
 
Sjukt kul sida iaf och folk borde ta de lugnt istället för att hetsa upp sig. 
Ta det med en nypa salt bara. 
 
 
Vad tycker ni om denna sidan, rolig eller onödig?

2:a!!!!!!!!!!

I typ förrgår satta jag och Alexandra och kollade tdb (tävlingsdatabasen). Vi kollade ekipage rankning. Och såg att jag är andra bästa b-ponnyn i värmland!!!!! :DD Man får ju bara poäng för regional tävling. Och har bara tävlat 1 regional tävling och det var på Fryksdalen RS (2 klasser)
Det trodde jag INTE.
 
Finaste ponnyn ♥

Grebbestad

Hej. Vet att jag inte bloggade något igår. Men på morgonen åkte vi och släppte ut hästarna. Sen åkte vi till Grebbestad. Mormor har köpt en systemkamera så jag tog en massa kort. Dom kommer men hon har ju kameran så... 
Men jag har haft jättekul! :DD 
 
Idag ska jag bara skritta Silka för imorgon..... blir det TÄVLING!!!!!!
 

Hej och godmorgon!

Kunde inte blogga mer igår eftersom blogg.se appen krånglade för mig.. 
 
Men det var en jättekul dag på gröna lund igår! Dock var det väldigt mycket folk tyvärr..
Imorgon är de ju tävling med Diego, wihooo. Men de börjar kl 16 så duschar honom imorgon! 
 
Ska blogga lite mer nu, vi ses i nästa inlägg ;)
Juste, köpte ett nytt skal också igår, gillar de !
 

Gott


Väntar i kö

Väntat i 25 min, typ en kvart kvar...


Svart guld

Så fint tycker jag tillsammans!

Gröna Lund

Jag svettas ihjäl..


Fika <3


JW

Gillar dessa JW ridbyxor, de är så enkla och stilrena :) Ser sköna ut också!
Finns HÄR för 799:-

Framme


Mot Gröna Lund!

Sitter på tåget!


Grönan

Imorgon ska jag till Gröna Lund så bara några tidinställda blir :P Ska bli askul!
 
Hann inte fixa alls många tidsinställda, och bara några snabba så ni får stå ut med lite halvdålig uppdatering från min sida imorgon!
 
Men ska försöka blogga lite på tåget och på själva Gröna Lund ;)

Fin Dego


Film från hoppningen!

 

Bilder från idag!


Dagens hopppass

Hej, har haft dålig uppdatering idag jag vet.
 
Fick gå upp halv 7 för att åka till stallet. Jag och mamma mockade en varsin box. Tog in Silka och gjorde henne iordning.
 
SILKA
 
I början gick det ganska bra, fick många fina språng. På slutet blev hon lite trött tror jag. Då gick det däremot mindre bra.....
gick sådär idag faktist. Är halv nöjd.
 
POSEIDON
 
Hoppade han oxå. Han var väldigt trött. Gick sådär, han sprang på sidan på ett men jag tror inte riktigt att han visste vart han skulle. Det gick väl okey. Är halvnöjd där oxå.
 
 
 
 

Dagens ridpass

Red henne runt banan, lite jogging bara ifall hon hade lite träningsverk från igår, lösgjorde ju henne ordentligt då. Idag var hon lika duktig och tuggade på bettet och sökte sig ner!

Dagens ridpass

Hoppning stod på schemat :D
 
Vi hoppade ett räcke först, sen en linje oxer - räcke. När jag tog tillbaka honom innan hindret studsade han till och då kom vi helt fel. Sen hoppade jag en bana på låg höjd, gick sådär, vi kom lite fel på hinderna. 
 
Men sen höjde vi upp till 80-85 och då gick det bättre! Vågade släppa honom lite.
 
Hoppade sen en högre bana på 90-95 och det gick jättebra! men sen, då hoppade jag en oxer på 120!
SÅ NÖJD IDAG MED HONOM <3
Kommer fler bilder sen!

Rider

Pigg häst JA ;)


Uppe tidigt

Ingen sovmorgon här inte!
Ska iväg till stallet snart, ska rida Magic först medans Dego äter sitt morgonhö ute i hagen. Vi ses!

Planer för imorgon

Gör ett inlägg lite snabbt nu innan jag ska sova!
 
Imorgon ska jag upp tidigt till stallet, jag och Emma ska hoppa, blir förhoppningsvis film om jag tvingar mamma att filma. :D
 
Kanske bilder också, om ni har tur! Nej men de ska bli kul! 
 
Förresten gå in på Fridas blogg, jätteduktig tjej med jättefina hästar som jag fick prova idag. ♥
http://fridamic.blogg.se/ http://fridamic.blogg.se/ http://fridamic.blogg.se/ http://fridamic.blogg.se/
Rider på Tella!

Dagens ridpass

Blev ett ganska långt pass med Magzan idag, hihi ^.^
 
Red först runt banan några varv, sen skrittade jag ett varv och lösgjorde henne ordentligt i skritt. Travade runt hagarna sen och fick runt henne riktigt bra i svängarna. Var väldigt nöjd med henne och hon sökte sig ner hela tiden och tog stöd på bettet!
 
Sen kom Emma och Silka och då red vi lite tillsammans, Magic blev dock väldigt pigg... :P
Mamma red honom idag och det såg rätt bra ut, förutom att han krånglade men det löste sig!

Mot stallet :D

Nu åker jag till stallet! bjuder på en bild från när jag longerade Silka för ett tag sen.
 
 

Dålig uppdatering idag

Hej igen. Idag har jag haft riktigt dålig uppdatering. Förut var vi innne på färjestad ri och trav shop. Fick en svamp, stigläder och en hv polo kolcka! 
 precis denna!
Farmor och Farfar komm oxå, utav dom fick jag en egen tårta (som var asgod!!!) + 200:- Snart ska vi till stallet. Idag ska mamma få rida Poseidon. Imorgon ska jag hoppa honom lite :DD   ses snart!

Hööks träns

Jag ÄLSKAR Hööks träns, inte kvaliten men själva utseendet. Jag vet inte varför, men jag gillar dom. Kanske för att de har så fina "modellbilder" på tränsen hehe?
Produktbild
Produktbild

Rider Tella

Ridit Helmer också!


Jaja

Hade tänkt skriva nått SUPERFLASHIGT (kan inte ens stava till det, haha) aktigt inlägg som väcker alla miljontals personer i Sverige. Men NEJ, såklart jag ska glömma bort det. Så typiskt mig. Borde skapa en fb sida som heter "The typical Alexandra Rystedt" :D
 
Aja, meninglöst inlägg osv. Men ni får ha det bra, kommer mer tidsinställda i eftermiddag. 

Namnsdag!

Hej!  Haha, idag har jag namnsdag! Emma, mitt lilla fula korta namn:/ 
 
Nu ska vi och köpa fönsterfärg -.- måste följa med :'( ses:)

Hiss och Diss

 
 
• Min iphone <3 Hihi. 
The typical hästmänniskan, typ allt stämmer in på mig, vi hästmänniskor är sjukt lika. 
• Magics galla var mycket bättre igår!
• Detta schabraket, mamma ? :D Det är dödligt snyggt. 
 
 
• Skitsnack, personer som går bakom ryggen på en + tycker synd om sig själva.
• Jag vill hoppa på Magic nuuu... Hoppsug ja på henne!
• Nya blogg.se när man arbetar med DESIGN, fy vad det suger. Jag som har så mycket tålamod också. Hosthost. 

Hos Frida ;)

Nu sitter jag hos Frida! :) 
Haha vet inte vad jag ska skriva, men kanske hörs sen ;)

Våran hästlastbil

Här kommer lite bilder på vår hästlastbil. Tycker den är riktigt fin med guld och de är lagom ändå med plats för 2 hästar. 
 
Vi köpte denna för rätt många år sen, den var helt ny då, typ 2006 tror jag de va. Det var för att mamma och pappa åkte mycket på trav med en travhäst som dock bröt benet och de var mycket enklare att åka långt med en hästlastbil!
Såhär ser den ut på utsidan.
Det finns ett baksäte för 3 personer, så alltså 5 personer kan åka. + 2 där uppe i sängen!
Här är en säng där man kan sova (näääheee?!), haha.. Nej men de är riktigt skönt att kunna gå och lägga sig där! 
Fönster som man kan sitta o stirra ut till hästen/hästarna eller klappa dom på rumpan :D
Hihi tidsfördriv.
Såhär ser det ut när man stirrar ut från fönstret. Lite i zoom dock.. 
Såhär ser det ut när man sitter i baksätet!
Baksidan.
Sadelkammaren eller vad man nu ska säga. Man kan hänga 2 sadlar och 2 träns där. Såklart mer träns osv men de finns 2 tränshängare. 
Här ska hästen/hästarna stå. 
 
 
Så såg den ut! Gillar hästlastbilen verkligen, den är jättebra att åka med på meeting osv. 
 
Tycker det är verkligen så mycket bättre med hästlastbil, när hästarna står baklänges och det är smidigare att ha det. 
 

On the train

Är framme ca 11 ;)


Läsarstory 2

Hejhej!
Typ en läsarstory eller vad man ska säga :-)
Jo förra våren, ramlade jag av på en hopptävling och slog i ryggen, dock skadade jag mig inte. Hela mitt liv har jag varit rädd för att hoppa men kommit över det en del, så när jag ramlade av satte det sig i ryggmärjen ett helt år.
Varje hopplektion var jag rädd, hoppade alltid stallets segaste häst och hoppade absolut inte ämer än 50 cm.
Men på höstterminen började jag rida samma ponny varje lektion och fick en ny bästa vän ;) På hennes rygg var jag ALDRIG rädd och jag skulle kunna galoppera barbacka bakochfram utan att hålla mig utan att vara rädd. Med Dali tog jag mig från att inte våga hoppa till att vilja hoppa varje lektion, och så högt som möjligt dessutom. Vill tacka väääärldens bästa häst, för att hon tog hand om mig i sadeln när jag var rädd. Herrå!! /ELIN

www.fjordingryttarna.devote.se www.fjordingryttarna.devote.se
www.fjordingryttarna.devote.se www.fjordingryttarna.devote.se
www.fjordingryttarna.devote.se www.fjordingryttarna.devote.se
www.fjordingryttarna.devote.se www.fjordingryttarna.devote.se
www.fjordingryttarna.devote.se www.fjordingryttarna.devote.se

Tidsinställda

Fixar tidsinställda inlägg just nu. Massa roliga inlägg dyker upp imorgon, sugen att se? Kika in här då :D
 
Ska till Frida imorgon, ska bli jättekul! :D Kanske bloggar från mobilen typ på tåget osv. Men ni får ju massa tidsinställda också som sagt. 
 
Denna vecka kommer gå rätt fort tror jag hehe. Blir planer för hela veckan och på fre-lör ska ju jag och Degen (hihih)   debutera tävling! Eller säger man så..? Aja, ska bli verkligen superkul att få tävla honom. Hoppas på fina rundor!
Frida och hennes C-ponny, så fina så!

Dagens ridpass ;D

Red med Emma först runt banan, vi galopperade ett par varv runt och hästarna tyckte det var verkligen jättekul! Sen började han krångla och mamma fick rycka in och hjälpa, han stegrade riktigt högt en gång, blev lite rädd och han med tror jag, för sen gjorde han bara småstegringar. 
 
Men när jag vann över honom och fick han lösgjord så var han jättego att rida, travade några varv runt hagarna, jobbade honom på rakspår. Så fin han är. Fast han krånglar!
Mamma hade redan gjort iordning henne när jag kom in med Diego så de var bara att sitta upp direkt ;) Red lite med Emma igen, vi skrittade och travade runt banan. Sen testade vi på gymkhana, våran nästa sport kanske? :D 
 

Till stallet!

Nu ska vi till stallet! rider fram tillsammans gör vi men sen ska jag (Emma) rida lite markarbete i paddocken och mamma ska hjälpa mig lite. Jag (Emma) rider Silka och jag (Alexandra) rider Diego :)
 
 
Vad tycker ni om våra nya namnskyltar? KOMMENTERA!!

Vill ni smaka eller? :D


Så gott


Svar från frågestunden

Postat av: Jennie ( Emmas mamma)

Fråga1: Vilken är er drömtävling att få delta i? Fråga2: Har ni några förebilder? Vilken/vilka? Fråga3: Tror ni att rabarberpajen blir god?? Jag har tagit ut den ur ugnen annars skulle den vara bränd nu!!;)) 

SVAR: 

1. OS eller Världscupen (båda).

2. Roffe ! :D

3. Den var jättegod, vi som har gjort den ju ;) 


Postat av: Anonym

Vad hände egentligen mellan dig o Hanna Törnstrand??  Vi hade först en blogg tillsammans. Vi stog även  i samma stall. Sen, flyttade ja till ett annat stall (där jag står nu) där oxå Alexandra bor. Så vi red tillsammans och vi har ju mer samma mål. Och så började jag blogga med Alexandra.

Till Emma. Ny har verkligen fantastiskt fina hästar båda två!! Fin blogg!! =) + Emma de behöver absolut inte svara om du inte vill!! Tack så mycket :)

 


Postat av: Felice

vilka bloggar läser ni? Massa olika, båda kan kan skriva det i ett enskilt inlägg!

finaste a till d ponnyerna ni vet? Alexandra: A: Vet inte. B: Törnblommesländan. C: Adeline Falks häst Grace! D: Chuck (Caroline Bågfeldts häst).

 

Emma: A: Vet inte. B: Törnblommesländan. C: Wille (en häst på hästnet). D: Chispa. (Hon som tävlade i maj 2012)

hur långa är ni? Alexandra: Haha runt 157-160 eller runt det iaf ;) Emma: Runt 140 cm, hehe. 

vad har ni för mål innan ni säljer era hästar? Alexandra: Ska troligtvis inte sälja Magic men målet är att kvala till SM såklart ;) Emma: Ska troligtvis inte heller sälja Silka, men målet är att kvala till SM!

ska ni till krk nästa helg? :) Japp :)



 

Postat av: Stina

Hur gammal är Domino? Han är 19, född 93.

Och hur har ni råd med all dyr märkesutrustning? Haha... ja..

Vad tycker ni om body modification?(Töjda öron,piércingar och tatueringar) Ne, men asså piercingar i naveln + örat är väl okej, men i tungan osv är bara äckligt. Och tatueringar är typ fint att ha nån liten kanske.  Töjda öron är bara äckligt. 

 


 

Postat av: Amanda

Varför slutade ni tävla för rudskogens ryttarförening? Alexandra: Jag var mer på Arvika RK än Rudskogens RF så ja.. Emma: Slutade träna för Eva Ö och var aldrig på Rudskogen!


Postat av: Louise

Till Alexandra: Är du intresserad av att köpa Diego om det går bra på tävlingar och så, eller hyr du honom bara?:) Ja, jag är intresserad att köpa honom ;D Men vi får se hur de går på tävlingen i helgen :)

Postat av: Lollo

Emma - kan inte du skriva en recention om Tretorn falsterbo ? :) Ja, de kan jag. 

Alexandra - Samma fast med Advance ? :) Har redan skrivit en om du tittar i arkivet ;)

Emma - hur hög är Silka ? 130cm precis.

Alexandra - Längtar du till 7.an ? Haha njaaa, mycket läxor osv. 

 Har ni haft fler ponnys innan ? Alexandra: Ja, 4 st.   Emma: Nej. 


Postat av: anonym

vilken tävling som ni vart på har varit bäst arrangerad tycker ni? Alexandra: Öland var riktigt bra tycker jag, speciellt banorna var roliga. Emma: Vet inte faktiskt, de finns så många!


Postat av: Wilma

Vad är den bästa hästbok ni läst? Ingen aning!


Postat av: Anonym

fråga1: till emma: villken av dina hästa är bäst? Båda är bäst :D

Fråga 2 : villken tävling som ni har tävlat är bäst och villken klubb är bäst i värmland för utom den klubben ni tävlar för :) :) Se svaret längre upp. Rudskogens RF. :)

Postat av: Anonym

kan ni gör en ranking om dom finaste d ponnysarna i värmland och dom bästa förutom era och inte diego:)  Vi har svarat på de längre upp!

fin blogg tycker värkligen om den läser den hela tiden :) :) :) Tack :D


Postat av: amelia

Vad är ditt mål med silka emma ? Debutera LA. 

Vad är ditt mål med Magic alexandra? Komma igång och få bra rundor i LA!

Vad är det högsta ni har hoppat? :) Alexandra: 125 cm. Emma: 115 cm. 


Postat av: Elsa

Hej. Har några frågor! Emma- vem av din hästar gillar du mest? Båda

Hur gammal är Poseidon? 4 år, född 08

Vem har du köpt din gpa hjälm från vem? Morfar köpte den åt mig på Skara Hästsport.

Alexandra- när du blir stor, skulle du vilja ha piercing (stavning)? Älskar sånt! Kanske det. 

Hur gammal är Alexandrastallets häst? Va? Fattar inte.. Hehe, kommentera frågan igen! 

emma- kan du göra en recension om din gpa hjälm? Visst. 

Kan du skriva lite mer om dina hästar? Ja, de kan jag väl!

alex- brukar någon kalla dig alex? Ja gör det nu !!! Haha njae, asså vill inte helst bli kallad det, haha vet inte varför. 

kan du göra en recension (stavning) om din lamcell hjälm? Japp. 

och er båda- vad är finast? Vit eler black ??!!!! Vit!

snart har jag en blogg, vill ni läsa den då ???!! Ja kanske de ;)

 

 

 

 

 


Design!

Sett den nya designen ? Vi har krånglat hela eftermiddagen med den och den är fortfarande inte helt färdig. Men ni får den ändå.. 
 
Vi ska svara på frågestunden nu!
Nya namnskyltar, tycks?
 

Till Alexandra!

Nu åker jag till Alexandra!

Så snyggt!

Jag älskar detta träns. Det är världens snyggaste träns, lätt. Men de går loss på 5000 (har jag för mig)... Nån gång ska jag ha detta!


Topp 5, träns

1. Prestige
2. HG
3. Dyon Working Collection
 
4. Dyon Snake Style
 
5. Claridge House Hamilton. 

Frågestunden

senare idag ska vi svara på frågorna på frågestunden! så passa på att fråga ända ut i det sista, det är inte försent än! Här är länken http://championjumpers.blogg.se/category/fragestund.html

Dagens ridpass!

Idag red jag henne med Emma i en liten "skog" bredvid grannen. Hon var pigg och ångrade att jag inte hade martingal på, hehe. Hon drog upp huvudet och hon blev stark bara. Men vi fotade ju mest till headern/designen som kommer imorgon!
Inga bilder kommer eftersom allt ska vara hemligt tills imorgon ;) Kommer bli awesome!
 
Red honom inte idag utan jag gick bara med honom. Gick en sväng i paddocken och lite runt hagarna.

Äta godis

Nu ska jag äta godis och kolla på tv!

Dagens outfit

Hjälm: Lamicell
T-shirt: Ölandshoppet
Väst: Racesafe
Ridbyxor: John Whitaker
Ridstrumpor: Kingsland
Ridskor: Hööks
Sadel: Prestige
Schabrak: Waldhousen (stavning..)
Stigbyglar: Sprenger
Träns: CH
Benskydd: Hööks

Silka and Poseidon today

<3
Red henne med Alexandra i typ en "miniskog" eller vad man ska säga. Vi tog kort oxå så imorgon ska jag till Alexandra så då kommer troligtvis en ny header, nya namnskyltar + ny design. Det gick jättebra!
Sööt!
SHHHIIITTTT........ VAD MIN LILLA PRINS ÄR DUKTIG!!!!<333333
 

Red honom i paddocken. Galopperade flera varv!!!!!!! Han kickad enågra gånger men skit i det. Mamma sätte upp ett litet kryss. Han bara klev över det!
 
JAG HOPPADE MED HONOM FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WHIIIOO
 
 

VAD JAG ÄLSKAR HONOM!!!!<33333333333333
 
TITTA SÅ DUKTIG!!! (skiter faktist i hur det ser ut ;))
Du är sååååååå duktig!!!!!
 
 
superdupernöjd!!!!!
 
 

Äta

Kommit hem nu, ska äta bara, sen blir det bloggning. 

Fotoblogg

Haha känns som denna bloggen blivit fotoblogg för en timme xD
Men ikväll ska de blir fler bilder när jag o Emma rider. Hoppas det blir fina! :)
 
Massa bilder lovas såklart ikväll om ni kommenterar bra!
 

Amanda och Domino

Snygg outfit också, limegrön... :D

Pictures.

 
KOMMENTERA!!

Ut och fota

Har fått ett sånt fotosug så vill fota jättemycket haha.
 
Har lagt fotograferingen på sidan, för några år sedan hade ju en ren fotoblogg också. Sen blev den en hästblogg och tog en paus från fotograferingen p.g.a det var inte roligt längre.
 
Men nu är den tillbaks igen, fast vill inte skapa nån fotoblogg ;)
KOMMENTERA OM NI VILL SE BILDER SEN!
Lite bilder från när jag lekte fotograf för ett par år sedan.. 
 

Denna är också sann...

Haha!

Stamp on the ground

Jättenöjd med filmen faktiskt!
 

Filmen

 
 
 
Nu ska vi till fryken! ses!

Film på G

 Snart kommer en film

Du är finast.

You don't understand what you have until it's gone. 
Hold fast that you have.

Foton

Lite foton från hoppningen för några dagar sen.
Fler kommer strax!
 
 
 
 

True

Haha så mycket jag man kan komma tror jag ?

Ridpassen igår ♥

Uppdaterade inte så bra igår... åskan förstörde. Men ska uppdatera lite nu ;)
 
Red först i paddocken lite, gjorde volter, ökade och minskade tempot mm. Gick jättebra! Red sen runt banan med Alexandra och Amanda lite. Silka blev så "upphetsad" att jag inte orkade hålla henne så hon drog 2 gånger men det gick bra.
Har inte ridit honom på en vecka så det var roligt att komma upp i sadeln på honom. Han bjöd framåt skitbra!!!! jag galopperade och han bockade en gång, en gång!!!!!! Så duktig har han aldirg varit förut <333 Jätteglad :DDDD
Är jättestolt med honom ;D 
 
Hoppas att det går lika bra idag men han är ju unghäst så då brukar det ju gå "upp och ner". Men han gick bra igår iaf, så får vara nöjd med det :)
 

Topp 5 : Ridstövlar

1. Tretorn Falsterbo (tycker JAG eftersom jag har dom ;))
2.Pioneer Crocodile
dessa kommer oxå på andra plats :)
3.De niro
4.Bocaj (väldigt mjuka)
5.Tretorn Advance

Instagram

Uppdaterar flitigt på instagram bara så ni vet :D
@ alexandrarystedt

You light up my world like nobody else ♥

Jag älskar dig min fina vän. Du är finast i hela världen. 

Regn...

Fotade lite förut när det regnade. Fick ett sånt fotosug! Vad tycker ni?
 

Dagens Outfit - D I E G O

Hjälm: Lamicell
Tröja: Hööks
Väst: Racesafe
Ridbyxor: John Whitaker
Ridstrumpor: Kingsland
Ridskor: Hööks
Sadel: Prestige
Schabrak: Agria
Stigbyglar: Sprenger
Träns: ?
Förbygel: ?
Benlindor: Glen Gordon

Bilder från idag - D I E G O

 
Ledsen för dålig uppdatering, åskan förstörde. 
 
 

Läsarstory 1

Hej!
 
När jag mötte min medryttarponny Havanna första gången så vågde jag knappt trava för hon va så jäkla pigg o stegrade när man skulle göra halt.
Hon stegrar fortfarand när hon tycker det är jobbit men nu låter jag hon hålla på tills hon slutar för hon vet att jag inte kommer hoppa av o sluta rida.
Nu har jag fått en annan bild av ridningen och skulle inte längre vilja han en perfekt dressyrhäst som gör allt som man ber om utan vill kämpa för och nå resultat som jag gör med Havanna! Nu kan hon gå på tygel och va skitfin i skritten och hyfsat i traven men galoppen ska jag inte säga nått om... :P Nu kan vi göra halt SAMTIDIGT som hon står på tygel! Vi har gjort en riktigt lång resa på bara 1 år! Vi har tillomed startat några L:cer ! :D 
 
//Emma :)
 
 

Bilder från idag

Kommer bilder på Diego sen också!

Dagens outfit - M A G I C

Hjälm: Lamicell
Tröja: Hööks
Väst: Racesafe
Ridbyxor: John Whitaker
Ridstrumpor: Kingsland
Ridskor: Hööks
Sadel: Prestige
Schabrak: Agria
Stigbyglar: Sprenger
Träns: CH
Benskydd: Hööks

Dagens ridpass

MAGIC -
Red lite i paddocken idag på fyrkantsspåret i trav. Får somsagt endast rida rakt. Fast jobbade i hörnen i traven. 
Sen red jag lite på en stig utanför stallet, vid grannen. 
Vill ni se mer bilder?
 
 
DIEGO -

Blev ett markarbetspass i paddocken, Han var rätt lugn idag, började med att skritta runt banan och sen travade jag i paddocken. La upp några bommar, varannan nere och varannan "upplagd". Sen så la vi 3 bommar som vi gjorde väldigt kort avstånd imellan. 
Det gick bra, fick bara hålla ett jämnt stöd så gick det bra. 
Sen hoppade jag ett räcke och en oxer på en kort linje. 
Var tvungen att använda mycket ytterskänkel från oxern till räcket p.g.a att han "viker sig". Men han hoppade verkligen superbra ! Oxern låg på 90 cm och räcket ca 95-100 cm på slutet. 
 
 

Recention om: GPA hjälm

Här är en recention om GPA hjälmarna  (så som jag tycker)
Detta tycker jag är bra med hjälmen:
Den är "mjuk" att ha på sig, de nhar en bra passform vilket som är ett +! Storlekarna är ganska nomala. På min andra hjälm har jag 54 men på denna har jag 55 med små extra "ilägg". Den är väldigt skön och så är den lätt oxå. :)
Färgerna: Både svart och silver är fina tycker jag, fast mest gillar  jag helsvart. JAG tycker att det är lite överdrivet med sverige flagga. Visst om man rider FÖR sverige än I sverige.Visst dom är jättesnygga men inte om man rider för tex. Arvika RK så kommer man med en gpa hjälm med sverige flagga.
Det som är mindre bra med hjälmen är att den helsvart är 600 :- dyrare än den silvriga. När vi köpte hjälmen så sa dom inget om det :/ Det var ganska dåligt tycker jag.
 
Nu med nersätta pris kostar den silvriga 3900:- och en helsvarta 4200:- sen finns den modellen som heter first lady 
den tycker jag är JÄTTEJÄTTEFUL!! stor och klumpig skärm o nejj inte min stil.
I falsterbo med nersätt pris kostada den 3600:- men du kostar den 6900:- skulle aldrig lägga ner 6900:- för en så ful hjälm. 
Men iaf jag är jätte nöjd med min hjälm :D
 
 
 
 
 

Topp 5 : Sadlar

Topp 5 sadlar!
1.Pessoa
2.John Whitaker
3.Prestige 
4. Knights
5. Wintec (en sån jag har nu) visste inte vilken jag skulle ta så det fick bli denna ↑

Stallet igår ♥

igår red jag inte Silka men jag städade HEELLAA mitt stökiga skåp -.- Jättetråkigt men det behövdes. Idag åker jag till stallet efter frukost. Ska rida båda hästarna då.
 

Stallet

Hej! Har precis varit i stallet, släppt ut hästarna och mockat. Bloggar mer sen.


The future of the stable

Tänkte dela med mig av lite tankar och annat som kommer hända i framtiden för Stall Lersäter
 
Förut har mormor och morfar ägt stallet, men nu är det min familj som har köpt stallet. Vi har skrivit på papper och allt, väntar bara på banken. Så efter det är klart kommer vi börja arbetet med stallet. 
 
Vissa hagar (inte sommarhagarna) ska grävas upp. 3 mindre gräshagar (inte alls mycket gräs dock) ska ersättas med sand. Det är ju 3 sandhagar bredvid paddocken, en av dom närmast paddocken ska också grävas upp. Och vi ska bygga ut paddocken med den hagen!
 
Så det kommer bli större paddock, nya hagar och det kommer köpas in mer hinder! Awesome. Kommer bli riktigt bra kan jag lova. Jag och Emma lovar att vi visar runt där då. 
 
Nu fattas bara ridhuset... hihi... 
 
Nej, men paddocken är liiiite liten för att hoppa höga banor i, fast klart den funkar men det kommer bli bättre med större!
Gammal vinterbild.
Det som är inringat i LJUSGULT är de 3 sandhagarna som ska bli 2. Den närmast paddocken kommer bli en del av paddocken. 
 

Läsarstorys

Har du en BRA så kallad läsarstory i huvudet, skicka in den till [email protected]!
 
Det kan vara att du inte vågat hoppa men vågar det nu, du tog en häst som ingen trodde på upp i höga klasser eller bara att du vill nå ut till alla med en speciell åsikt.  
 
Skriv din blogg med också om du har någon så bjuder jag på en fet länk ;) 
 
KOM IGEN NU ALLA, DELA MED DIG AV DIN EGEN STORY!
 
Själv har jag en, sugen på att höra? Vissa av er som följt mig på mina äldre bloggar kanske har läst om den, men bjuder på den igen, lite mer detaljerad, lite mer story bakom allt, lite bättre. 

Topp 5 ; Ridhjälmar

1.  Charles Owen.
 
2. GPA.
 
3. EXAKT denna Samshield hjälmen. Bara denna, skulle jag kunna tänka mig!
 
4. Charles Owen Leather look. 
5. John Whitaker.
 
 

Dagens ridpass

Red i regnet idag på Magzan. 
 
Skrittade runt banan och travade i paddocken, dock endast på fyrkantsspåret då hon får bara ridas rakt en tid framöver. 

Till stallet! ♥

Nu ska vi till stallet ;D Ska bara byta om först ;) bloggar nog mer sen, ses ♥

Frågestund!

Hade tänkt att ha en frågestnd nu!
som det står, fråga allt mellan himmel och jord! Vi kommer bara att svara om det MINST är 10 frågor. Fast det vore roligt om det blev flera! 
 
Så börja spamma med frågor! ;D
 

Bakat rabarberpaj :))

Nu har vi bakat rabarberpaj, mums. Den står i ugnen nu. Mamma lagar mat så innan blir det köttbullar och potatis. Efter det blir det nog stallet, då ska vi rida tillsammans!

En jätterolig film!

Kolla:
 

Titta på filmer

Nu ska vi gå upp och titta på gamla filmer när jag tävlar! ska bli kul och se hur det såg ut när jag var liten, hehe ;)
en häst från Falsterbo
 

Topp 5

Nu ska vi börja med "Topp 5".
Denna gången har vi ridbyxor. 
 
1. 
Animo ridbyxor
 
2. 
Kingsland 
 
3. 
John Whitaker
 
4.
Spooks
 
5. 
GPA
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon! Har nästan precis vaknat, hehe ;) 
 
Idag ska vi....
  1. Blogga
  2. Äta mat
  3. Kanske äta rabarberpaj :)
  4. Åka till stallet
  5. Rida
detta ska vi troligtvis göra idag!
 

Godnatt!

Godnatt! ska snart sova nu :) Alexandra sover hos mig inatt :DD
 
 

Hoppningen idag

som ni såg, hoppde jag lite idag! Hon var verkligen superfin :) kändes jättebra! Har inte så mycket att säga, men här kommer en bild iallafall
fler bilder kommer imorgon :/ det tar jättelångt tid att ladda upp dom -.-
 

Matar häst


Bilder @ Emma & Silka

 
 
 
NU ska jag till stallet och fotografera Poseidon, sen åker jag hem med Emma! :) Hörs då <3

Bilder snart

Vart i stallet och fotat Emma och Silka, bilder kommer snart ;)

Hemma

Puh, äntligen hemma! Lång dag!
 
DIEGO -
Han var väldigt krånglig idag och försökte testa mig. Red runt banan, fast det funkade super med stallet idag, han gick förbi utan att han gjorde ingenting!
 
MAGIC -
Red henne runt banan i skritt och trav. Hon var lite seg (hör och häpna!!) haha.
 

Påväg hem

Nu är vi Påväg hem! Det såg bra ut sa veterinären. Ska fortsätta och rida lugnt i skritt och trav några veckor framöver. När jag kommer hem ska jag rida Diego. // A


Några av bilderna ♥

Här kommer några av bilderna från Falsterbo!
Roffes häst
Malin Baryard
Roffe
mer kommer, lovar

Väntar


Mot Färjestad

Strax framme ;)


Över 100 bilder

Har valt ut över 100 bilder som jag ska ladda upp så ni får se! Alla bilder kommer inte komma idag men ska ladda upp så många jag hinner, i promise ;)
 
här är 2 iaf!

Godmorgon!

Godmorgon! 
 
bilderna från Falsterbo kommer strax! ;)
 

ATG kliniken

Strax ska jag sticka till stallet, vi ska ju in till ATG kliniken med Magic, p.g.a hennes såkallade galla. 
Sen rider jag nog Dego. Ska nog prova att rida på banan idag!
Taggad ponny!

Godnatt!

Godnatt fina bloggläsare ♥

Nu duschen

Nu ska jag duscha, sen blir det mer bloggning, i promise ♥
 

Köra pålleeeee

Här är filmen ;)
 

Körning

Idag har jag kört häst för första gången på 3-4 år (?). Domino är ju inkörd och ett russ, men blir helt galen på travbanan så han passar bättre som ridhäst ;) Men han tycker det är jättekul att bli körd hemma. 
 
Filmade lite och filmen kommer upp här strax. Vill ni se?
 

Mamma tömkörde Diego och det såg jättebra ut. Han var bara lite rädd för kärran när vi körde haha.

Kör häst


Skriv din blogg


Visste du att..

.. jag ÄLSKAR skal? 
 
De kanske ni inte visste haha, men jag älskar skal, skulle kunna ha hur många som helst. Det är lika kul att titta på skal som det är att titta på schabrak. 
 
Skal som jag vill ha :
Ge mig <3
 
GILLAR NI SKAL? 

Läskigt

Tyckte detta var lite läskigt när jag läste det. Klonade hästar?
 

Svenske förbundskaptenen kritisk till klonade hästar

FEI, det internationella ridsportförbundet, öppnar dörren för klonade hästar.

Därmed kan vi snart få se en kopia av österrikaren Hugo Simons gamla stjärna E T på banorna igen.

Eller – i princip – ett framtida Falsterbo Grand Prix med bara Casall-kloner.

Den första klonade hästen föddes 2003. Två år senare kom den första hopphästen och 2006 en kopia av E T, skapad av hudceller ur bringan på originalet.

 

Läs mer här --> http://www.aftonbladet.se/sportbladet/ridsport/article15120263.ab <---

En klonad häst.


Dagens blogg

Var med i dagens blogg! :D Avslutas idag !
http://championjumpers.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-1.html

Produktbilder

Måste säga att produktbilder är nästan ALLTID fulare än vad produkterna är i verkligheterna. Som min Mountain Horse tröja, den är assnygg i verkligheten och jätteful på produktbild. 
I verkligheten
På produktbilden
 

Falsterbo DAG 4

Första: (glömde säga: fredagen (dag 2) fick jag autograf av Jens Fredricson oxå :DD) (på kvällen)
 
Vi gick på Falsterbo idag  med men jag var med mamma i "gina tältet" då :)) (på morgonen) stog i kassan med en som hette Ina. gick även till lagret med henne :)
 
 
Tittade på hästarna och tog en massa kort. Bilderna kommer senare idag eller imorgon!
 
tittade på klasserna mm. kommer att skriva mer om DAG 4 imorgon eller senare idag
 

Falsterbo DAG 3

FALSTERBO DAG 3
 

Idag tänkte vi att vi inte skulle gå på Falsterbo så vi åkte till Tomelilla! Vi skulle åka till Leklandet i Tomelilla. Hittade inte riktigt vägen så mormor frågade en gammal tant som gick längs vägen. Hon såg ut som att hon var ca: 90 år haha xD
Och hon pratade och pratade och pratade, heeellllaaa tiden. Och hon berättade att hennes son var över 50 år och han var "le" (dum) han har en skruv lös, (sa hon). Och hon berättade oxå att han var så dum för hon skulle åka och handla men han vägrade att skjutsa henne och han bodde i hennes hus. - så nu, nu för jag gå här till affären och handla fast att jag är 87 år! (det var flera km till affären) hahaha. Hon var jätterolig! Hon skulle ringa till socialen och säga att han (hennes som) inte fick vara i hennes hus. HAHAHAHAHAHA, mormor sa att hon skulle gå hem då, men hon skulle minnsan inte gå hem förrens hon hade handlat. Mormor sa oxå att han nog kommer och hämtar upp dig men då sa hon: nähhä du! han är så le så det gör han inte! 
HAHAHAHAHAHAHAHA
 
 
men tillslut berätttade hon hur vi skulle åka (det gjorde hon 58 000000000)
när vi kom fram såg vi att dom hade byggt om allt till ett vattenland ist + att det var svindyrt att bara gå in där :/ så vi sket i det och åkte till ystad där jag fick en bikini och så köpte vi en tröja till Lucas.
 
Hade haft jättekul då med! :))
 
 
(snart kommer DAG 4!)

Min åsikt om skydd i hagen

Ska säga vad jag tycker om att ha skydd i hagen eller boots, täcke på sommaren (trots det är 25+) osv osv. 
 
Enligt min åsikt är det OKEJ att ha det första gången några hästar tex släppts ihop på sommarbete. Då är det bra att ha skydd ifall de börjar sparkas och hålla på. 
 
Och undantag om hästen trampar av sig skorna, då kan man ha boots på. Det är okej. 
 
 
Men annars är det så onödigt, snälla, låt hästarna få vara HÄSTAR! De är inte gjorda av porslin, men vissa tror det. 
 
Sen att ha täcke på sommaren (när det inte regnar), undantag när det regnar såklart och flugtäcke MEN annars bara för att dom ska vara varma tex. ? 

Stackars häst säger jag då isåfall. Tänk att ha täcke när det är 30+ ute och solen steker, bara för att ägaren ska slippa borsta tex. 
 
VAD TYCKER NI OM DETTA? Är det okej att ha täcke när det är 30 grader och skydd + boots i hagen? 
 

Falsterbo DAG 2

FALSTERBO DAG 2
 

Vi åkte till Falsterbo tidigt då! Gick runt lite och kollade på grejer. Hade fått med pengar utav Pappa och Farmor och Farfar! Köpte ett pannband till Poseidon och ett par JW ridbyxor (bilder kommer) Jag och mormor fixade en grej oxå!


















autograf av Rolf-Göran Bentsson och Malin Baryard!!!!!! :DDDD
men det var svårt för dom gick typ bara iväg för dom hade väl annat att tänka på ;)
 
Mennas vi gjorde det så hade morfar HEEEEEELLLLLLLAAAAAAA dagens letat efter en hjälm till mig!!! och inte vilken hjälm som helst.....  utan en....................................................................................................................
 
GPA hjälm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
snacka om att jag blev glad när han köpte den! En bättre morfar får man LETA efter!
 
det blev en hel svart för jag tycker att dom är finast<333
kärlek<33
 
 
snart kommer DAG 3!
 

Dagens hiss

Väskor från Schockemöhle! Jättesnygga och stilrena, nästan så man vill ha de i skolan haha ;)

Visste du att..

.. jag inte kan sova när det är ljust? Det är kolsvart i mitt rum på natten, då sover jag som bäst!
 
.. Diego är 25% Lippizanare, 25% russ och 50% varmblod?
 
.. Jag har bara sålt 2 hästar? En ganska nyligen (peppi) och en när jag var 5-6 år.
 
.. Jag har ägt (och äger 2) 6 hästar?

Varit i stallet

Har varit i stallet och släppt ut båda hästarna + mockat. Det första Diego gjorde när han kom ut i hagen, var att rulla sig... ;)
 
Magic vilar nog idag. Imorgon ska vi in till ATG kliniken i Karlstad, hon blir inte alls bättre med den såkallade gallan (kommer inte ihåg vad det hette egentligen haha) så de får kolla på den. 

Falsterbo DAG 1

DAG 1 I FALSTERBO
 

Eftersom vi åkte vid ca: halv 2 på natten var vi framme vid ca: 8-9. Då åkte vi och köpte batterier och ett skriv block. Då undrar ni säkert varför vi köpte ett skriv block? men det får ni veta DAG 2! sen gick vi in till Falsterbo!
Det första vi gjorde var att gå till mamma! Hade saknat henne <3 Men då kom Felicia  så vi gick runt lite och så. Kollade på grejer mm. Mamma hade då köpt ett pannband till Silka, benskydd till Poseidon, ridstövlar till mig och något mer tror jag xD Hade jättekul då iaf!
 
bilder kommer!
 

Heej!

Heej!
 
ska blogga lite om Falsterbo (senare) men börjar med ridpasset igår!
 
SILKA
 
Red bara Silka idag för Poseidon behöver longeras innan.
Red lite grann runt banan bara. Det gick bra. Har inte så mycket att säga xD
 

Varsegod och rid

Så taggad. 

Header klar

Suttit och jobbat med Fridas header nu ;) 
Den blev klar nu! Blev rätt nöjd, enkel och stilren :)

Dagens diss

Vad kan man säga?
De är de fulaste strumporna jag sett, haha. Tänk på ett par ridbyxor, näääe tack. 

Dagens ridpass!

MAGIC - 
Först skrittade jag 2 varv runt banan, gick in i paddocken och travade där. Mycket travjobb blev det idag, att få ut bakdelen i volterna, hon vill gärna skjuta in den. Så det jobbade vi på idag. 
 
Fick ställa ordentligt på yttertygeln och trycka överdrivet med innerskänkeln. Men jaja, gick inte precis så bra som jag hade hoppats. 
 
DIEGO -
Kan säga ett ord om detta passet, AWESOME. <3 
 
Han var jätteduktig förbi stallet och krånglade inte en ända gång! Duktig ponny. Jobbade i paddocken i trav och galopp (skrittade runt hagarna) över bommar. Han är helt tvärtom mot Magic, han är jag tvungen att överdriva med ytterskänkeln eftersom han skjuter ut bakdelen. Men de gick bra tillslut!

HAHAHAH

så jaaaaag!

Stallet

Nu ska jag till stallet! ;D

Tävlingsdebut

Vet ni? :DDD
 
Inte nu till helgen men nästa helg så ska jag tävla med Diego! :D 
Vi åker till Solstahoppet på Karlstads RK och på fredagen kör vi en LD och LC. På lördagen startar vi en LC.
 
Ska bli askul! :D Längtar så. 

Egengjord hallonglass <3


Målat

Har varit i stallet och målat boxar, därför uppdateringen varit lite kass ;) Nu ska jag äta!


Godmorgon, vanliga rubriken ?!

Godmorgon! Idag ska jag nog rida Diego och Magic. Diego ska tränas förbi stallet osv.


Ridpasset idag

Idag red jag ju Magic bara i paddocken, i skritt och trav. Hon var väldigt pigg idag och sprang ifrån arbetet x antal gånger hehe. 
 
Men tog tillbaka henne och jobbade henne på en volt, ökade och minskade volten så jag kom "runt" henne med skänklarna. Gick väldigt bra sen! :)
 
Ridit utan martingal de senaste gångerna, duktigt. Hon har skött sig bra trots det!

följ oss via bloglovin!

Glöm inte att följa oss via bloglovin! :DD
http://www.bloglovin.com/sv/blog/3692366/champion-jumpers/follow
 
Follow Emma and Alexandra ♥
 

Hej!

Heeej!
Det var längesen! Nu sitter jag i bilen efter att precis ätit mat (påväg hem). Vi är framme ca: 1 halv 2 i natt så jag kommer att vara jättetrött -.- Sitter och tittar på film nu och har tråkigt :( Men har haft det såååååååå bra!!!!!!
bortskämd är jag oxå, har fått JÄTTEMYCKET grejer ;D jag kommer att skriva mer hur jag har haft det imorgon på typ eftermiddagen. Det kommer även en massa massa bilder :D Hejdå så länge. ses!
 
 
 
en bild på mig och Silka när vi var riktigt små :)
 
 
 
 

Rider


Gott!


Regnar

Sitter ute i väntar på efterrätten haha! Det regnar men vi har parasoll över oss. Magic i Dego går även i samma hage o de gick bra att släppa de tillsammans.


Mitt favoritspel

Spelar detta dag o natt men jag suger ändå c:


Dagens blogg.

DAGS FÖR DAGENS BLOGG! :D
Skriv bara "jag är med". 
 
 
LET'S GOOOO
 

Skurat och åter skurat

Har varit i stallet och skurat 3 boxar, inte helt själv men duktigt ändå?
Aja, nu ska jag äta grillat och göra egen glass ;D seees. 
sötis. 

Hitta rätt pris #3

Denna gången ska jag hitta rätt pris av John Whitaker Millenium.
På exempel Grand Prix kostar den 1895 :- , men hos Cheval Ridsport kostar den 1789 :- !

godmorgon ;D

Vaknade för en stund sen dock. 
 
Haha känns som detta inlägg kommer upp varje morgon, men TIPS VAD JAG KAN BLOGGA OM?
Ett nytt hitta rätt pris-inlägg kommer upp snart. 
 
Dagens planer ääääääär:
- Diego vilar
- Magic ska ridas i skritt och trav, antagligen i paddocken. 
 
Jag ska köra igång med alla headers idag också. ;) Hoppas på att jag får bra idéer till det. 

FILM ;D

 

Bilder ;D

Här kommer lite mer bilder från idag!

Dagens ridpass ♥

DOMINO
Han var väldigt hostig idag så jag hoppade inte så mycket, en bana på typ 60-65 cm kanske, haha. Men hoppade lågt eftersom han var så hostig somsagt. Han var lite trög men hoppade bra ;)
oredigerad bild, mer bilder kommer!
 
DIEGO

2 ord - GRYM PONNY!
Han var så fin idag! Hoppade först en bana på samma höjd som med Domino, det är ju första gången vi hoppar bana. Det gick jättebra fast han var väldigt pigg och det gick lite fort hehe. 
 
Sen hoppade jag banan igen fast på 90 cm. Gick också jättebra. 
 
Efter det höjde vi till 100 cm, banan. Shit vad han hoppade upp sig och han tog hindren så lätt! <3
Avslutade med en oxer på 110, grym :D
Minst 1 dm över! 110 cm. 

Hoppa ;)

Snart ska jag till stallet och jag ska hoppa med både Domino och Dego <3 
Blir film på BÅDA + kanske några bilder. Vi hörs sen, antagligen på mobilen från stallet. Magic vilar. 
 

Love My life <3

 


Mcdonalds

 


Marängswiss

KÄRLEK <3


Utanför Biltema

Sitter o väntar när mina föräldrar är inne på Biltema :P


Hemma ;)

Nu ska jag till stan, men bloggar mer på vägen och oså :) Bara det finns bra täckning så kan jag blogga, hehe.
 

Stallet

Mot stallet


Dagens fråga 12 juli


Svar

Hej! 
 
Jag tycker dom är jättesköna, det är bara i början dom var lite stora i vaden för mig, sen "sjönk" dom ihop och nu passar de perfekt :)
 
Nej, dom är normala i storleken, jag kunde ha min vanliga storlek!

Min dragkedja har inte gått sönder och jag har haft dom i 1,5 år, använt dom regelbundet och de håller än så länge.
Köp ett par såna, de är snygga + de är bekväma och ger ett bra stöd. ;)
.

Godnatt

Förlåt för den dåliga uppdateringen ikväll :/


Bilderna

Naw kolla sötponnyn <3
KOMMENTERA NUDÅ ;D

Ut o fota ;)

Nu ska jag ut och fota ponnysarna i hagen ;)

Ny header!

Äntligen fixat ny header :) 
Blev faktiskt nöjd, gillar den!
 
Hiss/Diss?

Outfit

Animo - Kingsland - PC - JW - Soft Up - Swarovski

Gratis headers

JUST NU så gör jag gratis headers, skicka in så fort som möjligt till [email protected]!
 
Vill INTE ha mobilbilder eller suddiga bilder att "jobba" med. 
 
Fyll i mallen för att jag ska enklare förstå hur du/ni menar!
 
Bloggadress:
Färg på bakgrund:
Text/er: (Skriv vilka texter du vill ha med + önskad placering)
Valfria textfärger:
Övrigt: (Skriv om du vill att tex en bild ska va svartvit eller kanske ha blommor i bakgrunden)

Visste ni detta?

Visste ni detta? 
  • varje gång man står hos Silka och Poseidon står bredvid blir han sur och försöker jaga iväg Silka för att själv få uppmärksamheten
  • när man tvättar Silka så är hon skäck! rosa och svart! ska försöka ta en bild nån gång
  • om hon skulle vara skäck skulle hon ha som en vit strimbläs.
  • strimbläsen syns alltid på mulen och uppåt, fast att hon är vit. (bilder kommer)
  • första gången jag red var jag 6 månader

Dagens ridpass ;D

MAGIC -
Red henne försiktigt i paddocken i skritt och trav, hon var jättelugn o fin!
 
DIEGO -
Han skötte sig jättebra idag och krånglade inte så mycket. Sen red jag i paddocken och red över bommar. Imorgon ska jag nog hoppa ;D

Påväg till stallet ;)


Dagens ridpass!

Magic -
Red på banan i skritt först, sen travade jag lite smått. Hon var inte alls pigg idag, haha. Trött hääst.
Diego -
Gick inte alls bra idag, jo på slutet men han bara krånglade och stod på bakbenen, vi utmanade ödet lite och gick till stallet och sen ifrån stallet.
 
Då började han krångla. Mamma fick sitta upp och efter 30 MIN gav han sig och gick förbi utan att dra mot stallet. Sen fick jag sitta upp och då gick det superbra! Red förbi i alla gångarter och han skötte sig bra :)

Headers

Många frågor om jag gör gratisheaders, och JA det gör jag ;)
 
 
I några dagar framåt kan ni skicka till [email protected] om ni vill ha en header gjord utav mig :) Tar emot alla och fixar endel redan imorgon!
 
Vill INTE ha mobilbilder eller suddiga bilder att "jobba" med. 
 
Fyll i mallen för att jag ska enklare förstå hur du/ni menar!
 
Bloggadress:
Färg på bakgrund:
Text/er: (Skriv vilka texter du vill ha med + önskad placering)
Valfria textfärger:
Övrigt: (Skriv om du vill att tex en bild ska va svartvit eller kanske ha blommor i bakgrunden)
 

Mot stallet!

Nu ska jag till stallet! ;)

ny header

Fixade just precis en header, blev inte alls nöjd men ska fixa en annan imorgon tror jag ;)

Brun och Orange =...

.. så snyggt!
Jag älskar brun och orange tillsammans, så fint till hösten att bära denna outfiten. 

Åska..

Har inte kunnat bloggat mer för det åskade förut. Men nu är det soligt igen ;)

Godmorgon!

Tog mig en sovmorgon idag ;)
 
Men aja, idag blir det att rida båda hästarna. Magic ska travas lite smått och Diego ska bara tränas som han gjorde i förrgår. 

Dagens (remby) fråga!


Sneak peak från Hööks

Har ni sett sneak peaken från Hööks nya kollektion ?
Inte? Här är länken ---> http://www.hippson.se/blogs/cissirules/sneak-peak-hooks-aw2012-13.htm
 
Jag älskar denna västen, I WANT. 
Gillar även det där tränset (det lackade med silver/svart pannband i bakgrunden), så snyggt !

Ridpasset ;)

 
 Idag lösgjorde jag Magic bara i endast skritt, ska börja trava smått imorgon. Hon var verkligen SJUKT fin! <3
Gjorde mest 8-volter. 
Sen fick jag hoppa Domino lite (Jag och Amanda bytte häst) så hon fick hoppa upp på Magic! :) 
Gick jättebra med Domsan, han tycker det är verkligen kul att hoppa!

Mot stallet!

Ska rida Magic :)


Yeess!

Ändrade planer! istället för att åka 7 till morgonen till falsterbo, så åker vi 2 inatt! då är vi framme typ 9, så då kan vi vara inne på falsterbo hela torsdagens oxå! :DDDDDDDDDDDDDDD
 
det blir mycket bättre! Nu ska vi fixa iorning allt, sen bär det troligtvis av till Falsterbo! Here we come! :))))))
 

Dagens fråga 13 juli


uppdateringen från min sida= :(

Har världens dåligaste uppdatering nu men just nu har jag precis packat färdigt allt och ska snart äta! 
 
Ridpasset igår:
 
Det var såååå HIMLA blött så jag kunde inte rida i paddocken. Därför fick Poseidon vila men jag red Silka :)
Det gick jättebra! red på baby pelhamet och hon var jättefin. Markarbete i ca: 45 min blev det.
 
Ridpasset idag:
 
Poseidon fick vila idag med men jag red Silka. Det var forfarande väldigt blött men det gick och rida där. Red markarbete idag med! Hon var superfin. Red lite runt banan oxå ;D

 
Imorgon åker jag till falsterbo så uppdateringen kommer inte vara bra :/ morfar ska nog ta med sin dator och han har internet grejs så det finns internet :DD kommer nog ändå inte blogga så mycket för kommer inte ha så mycket tid...
det blir NÅGRA tidsinställda men bara några ;)
 

Hahahahaha


Kuuuul väder...

Roligt väder idag... ;)

Foderlådor

Nu är äntligen foderkammaren klar! ;D  
Den blev verkligen jättebra, man kan skriva foderstaten på insidan av locket och en liten bit ovanpå!

;)

Nu är jag hemma, har vart i stallet på morgonen, mockat o släppt ut hästarna. :)

Hitta rätt pris #2

Här kommer ännu ett "Hitta rätt pris". 
 
Ni vet Soft up stigbyglarna? De kostar 1950kr hos Charlies, men de finns mycket billigare hos Toprider för 1749kr

Subway surfers

Kan inte sova så de får bli lite subway surfers xD


Natti natti

GRYM STATISTIK idag, igen <3
Men nu ska jag sova, godnatt, ett "Hitta rätt pris" inlägg kommer upp imorgon kl 9 ;D

Hitta rätt pris

Kommer nu göra massa delar med "Hitta rätt pris". De går ut på att ni får tips på vart den billiga av  just den produkten finns! Låter det bra? ;D
 
Om du vill köpa JIN Stigbyglar, här kommer ett tips. 
 
På Filippas Ridsport och Horsemeup kostar de 1799kr men på Cheval Ridsport 1635kr. 
Mycket pengar att spara! Nu vet ni om ni inte visste vart man ska köpa JIN stigbyglar för rätt pris ;)
Exklusiva Jin Stirrup – Turkos
dröm.. 
 
 

Skrittur!

Idag blev det en skittur på Magic! 
 
Får börja sätta igång henne nu, Per (hovslagare) säger att det inte är en galla utan en bursa, det är typ som en galla. Men hon ska få en salva till det och jag får skritta och trava henne! :D

Tuffingen ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3510029/images/2012/pic_4ffc6ecde087c34fd20006c3.jpg" class="image">


Magzan

Sötis!


Skrittur på finaste <3


Mooooovie !

Hade tråkigt så fick bli någon konstig film haha x)
 

December 2010

Snöigt värre, men har man världens finaste hästar så har man. ;)
 
aw asså jag dööööör. <3
 
GLÖM INTE ATT BOMBA MED KOMMENTARER NUDÅ!!! :DD
 

WOHO

Yes, nu har jag sladden till min hårddisk så snart blir det BILDBOMB med gamla bilder från varje månad :)
 

Yay ;)

Woho, vi vann dagens blogg hos Topelite :D
http://topelite.blogg.se/
 
 
Asså blogg.se laggar jättemycket idag så därför blev det inte så många inlägg.. -.-

Dagens ridpass

Idag red jag ju Diego igen!
 
Gick superduper bra idag! :DDD Han krånglade bara i början, men sen gick det jättebra! Tog det lugnt idag eftersom han gick så hårt igår. Imorgon ska han vila för mamma jobbar. Vill inte rida honom själv än ;)

Dagens fråga!

Dagens fråga idag blir lite annorlunda. Det kommer 3 frågor med olika alternativssvar!
 
"Hur" läser ni inläggen?

  1. Läser alla inlägg helt
  2. Läser oftast alla inlägg helt
  3. Läser ibland, ibland inte
  4. Läser inte överhuvudtaget
  5. Läser dom "efter" rubriken
  6. Läser dom som verkar intressanta
annars
 
 
Vilka inlägg är intressanta?
 
  1. Alla!
  2. Dom som handlar om era hästar
  3. Dom som handlar om "hiss och diss"
  4. Dom som handlar om outfits
  5. Dom som har bilder
  6. Dom som handlar om bara utrustning
  7. Filmerna
  8. Remby
  9. inga inlägg
annars?
 
Vad tycker ni om att läsa om?

  1. Allt!
  2. Inget
  3. Om hästarna
  4. Titta på bilderna
  5. Titta på filmerna
  6. Titta på utrustning, outfits och hiss/diss
  7. Tips
  8. Veckoplanering
  9. Korta
  10. Långa
annars?
 
 
 
 
 
 
Vore kul om ni svarade på dessa frågor för då för vet vi vad vi ska göra bättre!
 

ska börja packa!

Ska börja packa lite för falsterbo nu!

Mot stallet!!

Nu ska jag till stallet & rida Diego! :) Får se hur det går..


Bilder

Bilder på Silka som rullar sig
 
 

släppt ut hästarna!

Nu har jag varit och släppt ut lilla Silka och Posseman. Silka hade skitbråttom ut och Poseidon snubblade precis när han hade sätt ner ett framben utanför stalldörrarna. Precis när dom kom ut i hagen rullade sig båda. 
 
 

Bästa läsarna ♥

Ni är bäst ! Bäst statistik 3 dagar i rad nu, fortsätt så!
 
Godnatt <3

Dagens ridpass

Dagens ridpass gick väl sådär på Diego.. Han krånglade och stod mest på bakbenen hela ridpasset, han vill inte gå ifrån stallet osv. Men efter ett tag hjälp av mamma och massa krångligt så gick det. Vi ska göra samma sak imorgon igen.
 
Annars hoppade jag 3 hinder på raken, 2 kryss och ett 90 cm räcke, han hoppade så fint, synd att det inte blev någon film. 
Såhär ren och fin var han när jag hämtade honom i hagen ;)
Fler bilder på min instagram @ alexandrarystedt

stallet

åker till stallet och borsatr hästarna nu. vila idag

Detta MÅSTE (helst) vill ha i falsterbo!

Rubriken stämmer inte riktigt men det jag jättegärna vill ha iaf!
 Dyon träns!  såå snyggt! (fast svart)
dom marinblåa! kom hit, snart är ni mina!
3600:- det är väl bra, mot vad den kostar annars......
säljer ut dom UUURRRR SNYGGA ridbyxorna ifrån Kingsland
 10% på John Whitaker sammetsschabrak! det är bra!
dessa helt vanliga vita  ridbyxorna ska jag köpa och göra dom bäst!'
och så har jag ju fått ridstövlar och benskydd! :DD
 

Hv polo skydd!

Jag har fått ett par bruna Hv polo skydd utav mamma! vet inte RIKTIGT vad det är för några men Hv polo har ju en massa fint så jag antar att dom är fina :) ska be mamma att skicka en bild ;D tack mamma!

Mot stallet

Nu blir det stallet, om blogg.se appen fungerar blir det uppdatering live :)

Dagens blogg

http://topelite.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-hos-topelite.html#comment

Instagram

fööölj dååå ;D
 
alexandrarystedt

Hiss o diss

  • Vädret.
  • Sommarlov. 
  • Mina hästar.
 
  • JAG SKA INTE TILL FALSTERBO, gah asså blir galen av att alla ska till Falsterbo o sen kommer hem med massa massa grejer, åh  :(((((( Mamma jobbar :( och har ingen att åka med.. det suger!
  • Magic blir inte bättre.. 
  • Jag har inget att göra.. 
 
 

åker och badar

sitter i bilen påväg till abbortjärn! tog med Alexandra oxå! :D
 


Varmt=bada

24 grader ute= åker och badar i abbortjärn! skönt. fast då blir det lite dålig uppdatering, menmen

YEEESSSS!!!!!!!!!! dom är mina!

Mamma hittade ett par falsterbo tretorn stövlar i storlek 35 till mig! så hon köpte dom!!!!!!!
tycker att dom är såååååå snygga! tack mamma! på torsdag ska jag prova dom :DDDDDDD
Älskar dom. snart ska jag oxå till falsterbo. 3 dar kvar tills vi åker ;D då ska jag bara köpa ett par JW ridbyxor. Dom säljer även ut gpa hjälmar för 3600:- och jag behöver faktist en ny hjälm. fast jaja, får se om/vad det blir för nån.
helst en svart men det spelar inte så stor roll!
 

Ridpasset igår

Har haft väldigt dålig uppdatering men här är ifrån igår.
 
SILKA 
 

Red henne först med Alexandra och Diego. Det var så himla blött i paddocken så red runt banan. Det gick bra, hon var ganska pigg. Jobbade henne lite.
 
POSEIDON
 

Red runt banan med han oxå. På ena långsidan började han galoppera men jag tänkte att jag inte skulle göra något. Inte ta tillbaka honom och inte mana på honom. För jag "ville" inte att han skulle galoppera då, men det ät ju framåtbjudningen vi försöker att komma åt så det var bra! men sen saktade han av och då började han bocka och kicka så jag hållde på att ramla av xDD nejdå men nästan iaf! 
 
ska FÖRSÖKA att uppdatera bättre!
 

Herbert

Sötisen


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen men bloggar från mobilen ;) Idag ska jag rida Diego o gå kanske lite med Magic. Mer inlägg sen 😘 /Alexandra


du glömmer väl inte?

På instagram uppdaterar jag med massa bilder! ;D
ALEXANDRARYSTEDT.
 

Dagens Ridpass

SAN DIEGO

Idag red jag honom med Emma & Silka ! Vi red runt banan, han var väldigt pigg idag. Men skötte sig väl bra ändå! 3:e ridpasset bara så tog det rätt lugnt. 
Trött heeest efter ridpasset, naw <3
 
 
 
 
DOMINO

Red han också , hihi. Red runt banan med Emma och Poseidon, gick väldigt bra. Han hade framåtbjudning och var pigg!
Trött redan innan ridpasset... Att gå ute dygnet runt är jobbigt ;)

Badat

Förlåt för dålig uppdatering, men blogg.se appen funkade inte nere vid sjön -.-
 
Var iaf nere o badade alldedes nyss, skööönt :D

Häst nr 2


Häst nr klar


Drar till stallet ;D

Vi är hemma hos mig (Alexandra) just nu, men nu ska vi stallet tror vi, blir att rida Silka och Diego. ;)
Solen skiner och det är *hosthost* väldigt kallt... ja... .

Torsby RK Chispa 13 / 5

Här kommer en film från när jag tävlade Chispa i Torsby den 13 maj ;)
 

VINNAREN!! :DDDDDD

Nu har vi en vinnare av tagelarmbandstävlingen! ;D
Vi har används oss av http://www.random.org/
 
 
 
 
VINNAREN ÄR.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart får du veta! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DENNA TJEJEN!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Louise, som vann, du får kontakta Anna på Tail.se ([email protected]) och skriv att du vann tävlingen här på championjumpers.blogg.se så får du nog snart ett hemskickad UNIKT tagelarmband! :D
 
 
 
STORT STORT grattis och tack för alla som var med! Delta i gärna i nästa bloggtävling (får hoppas det blir ett lika bra pris också) :DDDD
 
 
Tack tack Anna på tail.se för att du gjorde detta möjligt! :)
 

Jaaaaa :D

Wihoooo sitter i bloggar från blogg.se appen !! kommer bli bra uppdatering från iPhonen :D


Andra ridpasset ♥

Enjoy 
 

Falsterbo

Gah, vill också till Falsterbo. Blir galen av att läsa alla som ska till Falsterbo, jag vill OCKSÅ dit.. 

Blev lite fel

Billden på ormen kommer här ist:
ser ni? inne bland stenen.
 

San Diego

Hade tänkt pressentera honom lite mer nu. 
 
 
• San Diego •
Valack, mkh 145 cm
Korsning mellan russ, lippizanare och varmblod. 
f. 01. 
Gått upp till msv B. 
 

senare!

Senare idag pressenterar vi vinnaren som får ett TAGELARMBAND ifrån tail.se !
http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment

Film på G


Bilder från sommarstugan

 Har haft ganska ku li sommarstugan så här kommer några bilder  :)
Första dagen:
 
badade i viken då. Det var bara 16 grader i vattnet, så det var så kallt att jag inte kände att det var kallt xD men jag badade ganska länge iaf!
 
spelade även fotboll med Lucas. Fast mitt bollsinne är på noll. Träffar aldrig bollen och då är det inge kul ;)
 
fokuserad på bollen. HAHAHAHAHAHAHAHAHA  random bild
vita smultron. mmmm
 
 
 
Det hände även en liten läskig grej:
 
Farmor och Farfar har alltid jättestora hallon på ett ställe. Så jag skulle kolla hur stora dom var (dom var inte mogna än såklart) då hör jag något, typ schissch. Låter som något slingrar iväg! då ser jag en aslång orm!!! och jag är livrädd för ormar, så skriker rätt ut aaaaaaaaaaaa, hjälp mig!!!!! den äter upp mig!!!!!!! hjälp!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHA! sån tur var, gick det bra men jag blev riktigt rädd. Pappa och Farfar blev nyfikna så dom gick och letade efter ormen och pappa tog med min kamera. Han lyckas få en bild i ansiktet på ormen. Kolla:
 
 

iPhone <33

Äntligen har jag en iPhone 4 ;D
 
Så när blogg.se appen drar igång (-.-) så kommer jag kunna uppdatera så mycket mer! :D
 
Så länge följ mig på instagram : alexandrarystedt 
Där kommer jag uppdatera dagligen med bilder :D
konstig bild från systemkameran.. haha
 
 
 
 
 

San Diego <3

Idag gick ridpasset jättebra ;D Han var rätt pigg men var ändå superfin. Hoppade några fgånger på ett lågt räcke, gick super. :)

Blev 2

Såg nu  att de tblev 2 "Dagens fråga". Det var för att jag hade gjort ett tidsintällt och så visste jag inte att Alexnadra oxå hade lagt ut "Dagens fråga". aja, då får ni svara på 2!

Dagens fråga!

Vilka av er har ?
 

Hiss och Diss

HISS

  • snart falsterbo!
  • bada!
  • ganska varmt i vattnet
DISS
  • saknar hästarna :(
  • 5 dagar kvar till falsterbo, orkar inte vänta mer...
  • vill att det ska bli varmare i vattnet
 

Bloggtävlingen !

Den avslutas imorgon ist :)

SISTA CHANSEN!

Klockan 15.00 AVGÖRS tävlingen! Sista chansen att VARA MED NU! :DDDDDD
http://championjumpers.blogg.se/2012/june/stor-bloggtavling-vinn-ett-tagelarmband.html#comment

fotopapper

Pappa har köpt fotopapper till våran laserskrivare, så jag har skrivit ut 6 bilder på Silka och Poseidon! Nu kan jag skriva ut hur många bilder som helst! skitbra! ;DDD

Uppdaterat menyn

Har uppdaterat menyn lite, kolla ;D

Magic <'3

Hon blir inte bättre, vi får typ kontakta veterniär för gallan "går inte ner"... :(
 
Asså jag saknar att rida henne, över 1 vecka sen jag red henne, o mer kommer det nog bli också.. Dumt att detta ska hända JUST nu så jag missar Kumla Meetinget också nästa helg! Såklart. -.-
 
Missade Mountain Horse också, skit också. 
 
Hon är inte halt och hon har INTE ont, men är rädd att hon blir halt om jag rider henne. Så det är bara att kyla henne hela tiden och försöka få ner gallan..
Men det viktigaste är att du blir bra..

Många

Här är många smilyes!
 många många!

San Diego

Han är så fin. Så snällt av Evelina (som äger honom) att låta mig låna honom, ska se till att få ordning på honom ;)
 
Han var jättesnäll och lugn idag att ta ut. Han får gå i hagen bredvid Magic, och hon är ju typ det lugnaste hästen i stallet! Så det kanske smittar av på honom. 

- Dagens fråga -


Lermonster


Falsetbo!

mamma jobbar på gina tricot och några som jobbar där ska sälja ridbyxor, pike'r mm. så mamma har ju åkt dit så dom får några kläder därifrån
 mamma har köpt den västen :)
det finns fler här http://elle.se/gina-tricot-gor-klader-till-falsterbo-horse-show/#299kr-rod-rosa-vit-gron.jpg
mamma har köpt 2 sånna "påsar" åt mig ;D
dom får även den vita kepsen                                        ↑

Godmorgon!

Godmorgon!
 
nu ska jag äta frukost! ses ;D

Snabb bloggning

Nu bloggar jag lite snabbt. Ingen sovmorgon här inte ;)
 
Ska strax ut i regnet och släppa ut hästarna! Sen ska jag ta mer bilder på San Diego som kommer upp senare, sugna på att se?

Godnatt!

Imorgon -
 
Upp tidigt och släppa ut hästar och fota lite bilder på San Diego! ;D

Hiss hiss hiss!

PRESTIGES sadlar! 
 
Så galet sköna och goa att rida i! Har en Joy Jumper och en Versailles. Båda är sjukt sköna och har superbra kvalitè!
Fast i brun. 
 
Man får verkligen vad man betalar för.

äta kvällmat

Nu har jag tittat på tv och ska äta kvällsmat!

YEEESSSS!!!!!!

Min duktiga pappa har fixat så att jag har internet från mobilen till datorn! så nu kan jag blogga en massa! Men jag har gjort en massa tidsinställda till imorgon. Kommer lite bilder sen.

San Diego

Denna ponnyn står nu hemma hos mig ♥
 
Vi har inte köpt honom, utan vi får bara låna honom tills vidare. Han är en D-ponny. Kommer en riktig presentation typ imorgon ;D
 
Han har krånglat med förra ryttaren, men hoppade honom idag och OJ vilken kapacitet. Han kan nog bli riktigt bra, vänta bara ;)
 
Imorgon ska jag försöka fixa bättre bilder och ridbilder + film. 
 
Nuvarande ägaren!
Förra ägaren!

CJ


Första hoppträningen

.. med Magic ♥
 

DAGENS FRÅGA

Vad heter din häst om du har någon? :)

Sitter i bilen!

Nu sitter jag i bilen påväg till värmskog! är snart där :)
 






RSS 2.0