Thinking of you every second

Äter nu, eller försöker äta. Tuggorna bara växer i munnen, om 10 min ska jag sticka till stallet och säga ett sista hejdå till Domino. Vet inte om jag pallar det.. 
 
Ska iväg till Färjestad sedan och rida Magic, orkar inte vara hemma bara. Måste komma bort, vi hörs när jag orkar. Det är tufft nu..

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tycker verkligen synd om dig att förlora en vän är svårt. Och veta att man aldrig kommer träffas igen och samma sak är det med hästar och andra djur så klart. Att aldrig kunna krama om sin häst och bästa vän att aldrig kunna ge sin bästa vän en puss på mulen. Att aldrig känna sin bästa väns päls.Det är fruktansvärt. Ibland har man tur men ibland inte.
Och du hade ju oturen på din sida. Men försök tänka att detta blir det bästa för Domino han slipper ju gå runt och ha ont. Det kommer bli lättare att respektera att han är död inte idag eller imorgon eller i övermorgon inte nästa vecka eller nästa månad men det kommer bli lättare med tiden fast det inte känns så nu. När jag skriver detta har Domino endast 37 minuter kvar att leva och det är hemskt men så är det det kommer bli lättare att bära för dig men det kommer ta sin tid.

2012-10-17 @ 16:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0